Komputer Świat Ekspert - Forum: Jak usunąc prgram antywirusowy Pandy2006 - Komputer Świat Ekspert - Forum

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Jak usunąc prgram antywirusowy Pandy2006 Jak usunac program antywirusowy Panda 2006

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   wiesia 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 6
  • Rejestracja: 12-luty 07

Napisano 13 luty 2007, 08:18

Mam zainstalowany Panda antywirus 2006, wkradł mi sie ErrorSofe, nie moge usunąc tych programów, co robic ?
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   BadSowa 

  • Użytkownik zbanowany
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 159
  • Rejestracja: 06-sierpień 06

Napisano 13 luty 2007, 11:21

Możesz dokładniej , bo nic nie zrozumiałem.
Czy chodzi Ci o to jak usunąc Pandę?
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   wiesia 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 6
  • Rejestracja: 12-luty 07

Napisano 13 luty 2007, 13:54

Wyświetl postUżytkownik BadSowa dnia 13.02.2007 13:21 napisał

Możesz dokładniej , bo nic nie zrozumiałem.
Czy chodzi Ci o to jak usunąc Pandę?
Tak , jak usunąć Pande?
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   MORDA 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 145
  • Rejestracja: 04-marzec 06

Ikona posta  Napisano 13 luty 2007, 16:46

Wyświetl postUżytkownik wiesia dnia 13.02.2007 13:54 napisał

Tak , jak usunąć Pande?

To nie tylko Ty masz klopot z usunieciem Pandy. Jak wynika z niżej podanych linków, inni też usuwali ją po różnych kłopotach.
1) Link 1.
2) Link 2.
3) Link 3.
4) Link 4.
5) Link 5.
6) Link 6.
7) Link 7.
Jak widać - czasami lepiej się wcześniej dowiedzieć, czy dany program będzie się dał usunąć w przyszłości.
No cóż, ja bym próbował usunąć Pandę wg przepisu @Picasso (link 1), a jak nie, to "na chama" ręcznie w trybie awaryjnym.
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   wiesia 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 6
  • Rejestracja: 12-luty 07

Napisano 13 luty 2007, 19:16

Wyświetl postUżytkownik MORDA dnia 13.02.2007 18:46 napisał

To nie tylko Ty masz klopot z usunieciem Pandy. Jak wynika z niżej podanych linków, inni też usuwali ją po różnych kłopotach.
1) Link 1.
2) Link 2.
3) Link 3.
4) Link 4.
5) Link 5.
6) Link 6.
7) Link 7.
Jak widać - czasami lepiej się wcześniej dowiedzieć, czy dany program będzie się dał usunąć w przyszłości.
No cóż, ja bym próbował usunąć Pandę wg przepisu @Picasso (link 1), a jak nie, to "na chama" ręcznie w trybie awaryjnym.

Dziekuje za odpowiedz, ale z tym problem sobie nie poradze, a fachowca brak
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   roma1 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 216
  • Rejestracja: 18-grudzień 04

Napisano 13 luty 2007, 19:36

1. Pobrać program ze strony
http://217.11.152.13...NINST_v1011.exe.
2. Uruchomić pobrany plik.
3. Program wyświetli okienko z prośbą o naciśnięcie klawisza "Y".
4. Wciskamy klawisz "Y".
5. Po pokazaniu się informacji "Need Reboot", należy zrestartować
komputer.

To powinno pomóc.
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   lechu92 

  • Uczestnik
  • PipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 750
  • Rejestracja: 29-marzec 05

Napisano 13 luty 2007, 19:42

a ja proponuje do supportu zadzwonić/napisać
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   wiesia 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 6
  • Rejestracja: 12-luty 07

Napisano 13 luty 2007, 20:32

Wyświetl postUżytkownik roma1 dnia 13.02.2007 21:36 napisał

1. Pobrać program ze strony
http://217.11.152.13...NINST_v1011.exe.
2. Uruchomić pobrany plik.
3. Program wyświetli okienko z prośbą o naciśnięcie klawisza "Y".
4. Wciskamy klawisz "Y".
5. Po pokazaniu się informacji "Need Reboot", należy zrestartować
komputer.

To powinno pomóc.
Pomogło, serdecznie dziekuje, chce jeszcze usunąc Error Sofe

Użytkownik qwas edytował ten post 13 luty 2007, 20:44

0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   roma1 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 216
  • Rejestracja: 18-grudzień 04

Napisano 13 luty 2007, 20:44

A może coś bliżej o Error Sofe,jakiś komunikat?

Użytkownik roma1 edytował ten post 13 luty 2007, 20:45

0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Ziemia 

  • Earth
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 364
  • Rejestracja: 20-grudzień 05

Napisano 14 luty 2007, 07:17

Ja kiedyś męczyłem się mocno z deinstalacją. Usunąłem pliki z dysku, a później ręcznie wyczyściłem rejestr, usunąłem wszystko z frazą PANDA.
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   -=Marek=- 

  • dd if=/dev/urandom of=/dev/hda :}
  • PipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 946
  • Rejestracja: 16-maj 05

Napisano 14 luty 2007, 10:59

Najlepiej by bylo jak bys wykonal zrzut ekranowy (printscreen) ;)
0

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych


Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox

wojtek0569  : (18 lipiec 2014 - 09:01) .
wojtek0569  : (06 lipiec 2014 - 18:21) Gorąco...
wojtek0569  : (17 czerwiec 2014 - 15:00) Proszę zaglądających o nie robienie bałaganu na forum! ;)
wojtek0569  : (17 czerwiec 2014 - 14:59) Dzisiaj znowu musiałem posprzątasz po spamerze.
wojtek0569  : (14 czerwiec 2014 - 10:19) Forum posprzątane z bieżącego spamu (14.06)
OldShaterhan  : (30 maj 2014 - 22:45) dobra, linki nie :D
OldShaterhan  : (30 maj 2014 - 22:45) [url="http://link.pl/"]URLe też[/url]
OldShaterhan  : (30 maj 2014 - 22:45) emotki w SB zaczęły działać? :o
OldShaterhan  : (30 maj 2014 - 22:45) Przydałoby się, ale trzeba by też Buszmena zaciągnąć do roboty... ;)
wojtek0569  : (30 maj 2014 - 22:35) I kwestia... czy sprzątamy dalej w starych tematach?
wojtek0569  : (30 maj 2014 - 22:34) @Old Zamknąłem jeden temat bo tam ciągle jest robiony spam w sygnach. Wchodzę co trzy dni i przeglądam wszystkie nowe posty i usuwam spam.
wojtek0569  : (30 maj 2014 - 21:49) Nie ;) No chyba że Oldowi. Zapadła jakaś decyzja w sprawie tych for i coś jest napisane w majowym KŚ a haw go nie mam o Old i Zielony na przekór nie chcieli mi powiedzieć :D
dawido90  : (28 maj 2014 - 15:33) zapał się kończy? :)
wojtek0569  : (27 maj 2014 - 14:38) Bo ja usuwam tylko nowy spam...
wojtek0569  : (27 maj 2014 - 14:37) @Old To mamy sprzatać dalej czy nie?
wojtek0569  : (27 maj 2014 - 14:32) Ludzie nie róbcie tyle spamu!
wojtek0569  : (23 maj 2014 - 19:34) Ah...
OldShaterhan  : (16 maj 2014 - 09:54) nie patrzałem na to
wojtek0569  : (13 maj 2014 - 14:25) @Old Usunąłem trochę dzisiejszego spamu
wojtek0569  : (12 maj 2014 - 14:14) I forum znów działa ;)
Rozszerz pole shoutboxa

DIGDIP