Witam
miesiąc temu zainstalowałem sobie pandę z niezbędnika, ale licencja mi dochodziła do końca więc postanowiłem ja usunąć zwłaszca ze start kompa zwalniala... więc wchodze w dodoaj usuń progray no i usuń.. a tu zong.. nie ma deinstalatora... potem szukalem gow start wszytskie programy ale było to samo....
Więc myśle sobie wejde w awaryjny usune pliki, a z rejestru wywalę wszytko co ma frazę panda.. no i fajnie tylko ze dwóch plików dll nie dało się usunąc i paru wpisów w rejestrze... no ale trudno.
Włączam kompa w normalnym i nie ma neta.... te dwa pliki są związane z netem i mi chyba zrobily niezły bajzel... teraz pisze z drugiego komputera.
A taki mały OT czy ktoś wie jak wywalic te pliki ? używane są miedzy innymi przez proces svchost i explorer /sprawdzilem ,,unlocker'em''/
Pozdro
Strona 1 z 1
Panda Antywirus + firewall 2007 platinum Uwaga, na deinstalacje
Napisano 06 marzec 2007, 23:11
http://www.searchengines.pl/phpbb203/lofiv...php/t42182.html
http://www.osiol.net/index.php?showtopic=6...amp;mode=linear
Następnym razem nie instaluj takiego badziewia
http://www.osiol.net/index.php?showtopic=6...amp;mode=linear
Następnym razem nie instaluj takiego badziewia
Napisano 07 marzec 2007, 07:25
Użytkownik lechu92 dnia 07.03.2007 0:37 napisał
Witam
miesiąc temu zainstalowałem sobie pandę z niezbędnika, ale licencja mi dochodziła do końca więc postanowiłem ja usunąć zwłaszca ze start kompa zwalniala... więc wchodze w dodoaj usuń progray no i usuń.. a tu zong.. nie ma deinstalatora... potem szukalem gow start wszytskie programy ale było to samo....
Więc myśle sobie wejde w awaryjny usune pliki, a z rejestru wywalę wszytko co ma frazę panda.. no i fajnie tylko ze dwóch plików dll nie dało się usunąc i paru wpisów w rejestrze... no ale trudno.
Włączam kompa w normalnym i nie ma neta.... te dwa pliki są związane z netem i mi chyba zrobily niezły bajzel... teraz pisze z drugiego komputera.
A taki mały OT czy ktoś wie jak wywalic te pliki ? używane są miedzy innymi przez proces svchost i explorer /sprawdzilem ,,unlocker'em''/
Pozdro
Pozdro
A ja narazie spróbował bym ponownie zaistalować tą pande.
Następnie wejść do rejestru(regetit w uruchom) i dalej na :HKEY LOKAL MACHINE-SOFTWARE-Microsoft-Windows-Current Version-Unistal i z stąd go wyrzucam.I na tym koniec.
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty