Za karzdym razem po uruchomieniu systemu wyskakuje mi komunikat abym zweryfikował swój adres emailowy w Messengerze (mimo iż na początku wpisałem wszystkie dane i go zarejestrowałem). Nie mam w ogóle pojęcia o co biega i czy jest on jakoś powiązany z Outlokiem (którego w ogóle nie używam) Proszę niech mnie ktoś oświeci - co i jak, będę bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc lub radę!!!!!!!!!
Strona 1 z 1
problem z Windows Messengerem
Napisano 14 kwiecień 2007, 10:45
Ludzie pomocy. jestem świerzy w temacie kompów i programów i wszystkiego co z tym związane - dopiero zaczynam więc proszę nie szydzcie ze mnie za bardzo.
Za karzdym razem po uruchomieniu systemu wyskakuje mi komunikat abym zweryfikował swój adres emailowy w Messengerze (mimo iż na początku wpisałem wszystkie dane i go zarejestrowałem). Nie mam w ogóle pojęcia o co biega i czy jest on jakoś powiązany z Outlokiem (którego w ogóle nie używam) Proszę niech mnie ktoś oświeci - co i jak, będę bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc lub radę!!!!!!!!!
Napisano 15 maj 2007, 13:25
Eee, nie bardzo Cię rozumiem... Chcesz aby Messengera w ogóle nie było? Czy masz problem z tym komunikatem?
Jak z komunikatem to spróbuj zarejestrować się ponownie/użyć nowszej wersji programu
Jak z komunikatem to spróbuj zarejestrować się ponownie/użyć nowszej wersji programu
1st computer: AMD x2 4200+ / GIGABYTE GA-M61SME / 2GB DDR2 / 7300gt 256GDDR3 / 250 GB / DVD-RW LG / SB Audigy 0090 /A4TECH XL-750 / Logitech 5.1 x-530 / 19' widescreen / SHNOBI & FORTRON 350W / Windows Seven
2nd computer: Celeron 550 / x3100 / 1GB DDR2 / 15,4' widescreen / 120GB / DVD-RW
Other hardware: e51 / Zen Aurvana / iPod nano 4G
2nd computer: Celeron 550 / x3100 / 1GB DDR2 / 15,4' widescreen / 120GB / DVD-RW
Other hardware: e51 / Zen Aurvana / iPod nano 4G
Napisano 15 maj 2007, 19:01
Omg, na początku to ja bym Ci radzil zajrzeć do slownika, a pozniej zainteresować się komputerami ...
:yucky:
Więc robisz tak:
Start->>Uruchom->>wpisz msconfig->>zakładka uruchamianie->>odznacz msmsgs
A teraz idziemy do slownika... :roll1:
Cytat
karzdym, świerzy
Więc robisz tak:
Start->>Uruchom->>wpisz msconfig->>zakładka uruchamianie->>odznacz msmsgs
A teraz idziemy do slownika... :roll1:
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych