Dobry byłby artykuł poświęcony wszystkim językom programowania. Chodzi mi o taki w którym opisanoby wszystkie znane języki programowania i scharakreryzowanoby ich główne cechy, plusy, minusy itp. Do tego jeszcze jakieś zrzuty ekranów ze środowisk programowania. To było by to bo niektórzy chcieliby programować a niewiedzą jak zacząć a tymczasem przeczytawszy taki artykuł czytelnik miałby już większą wiedze o programowaniu i wiedziałby od jakiego języka zacząć.
Pozostało 30 sekund do zamknięcia systemu...
Strona 1 z 1
Języki programowania
Napisano 07 maj 2004, 12:04
Ja jestem przeciw.
Zapytaj, choćby na tym forum, jest wiele ludzi którzy mają doświadczenia z różnymi językami programowania i ch zapytaj.
Nie ma potrzeby żeby zapychać miejsce w gazecie.
Nr GG: 5191856
Mail: Matiplus[at]interia.pl
Państwem rządzi premier, samoobroną Lepper, a mną komputer
Zapytaj, choćby na tym forum, jest wiele ludzi którzy mają doświadczenia z różnymi językami programowania i ch zapytaj.
Napisano 07 maj 2004, 13:42
cytat:
Fire napisał:
Ja jestem przeciw.
To niech się tu wypowiedzą.
Pozostało 30 sekund do zamknięcia systemu...
Napisano 07 maj 2004, 20:53
cytat:
MasterBlaster napisał:
To niech się tu wypowiedzą.
Prosze bardzo:
C++ jest przydatny do budowania wiekszych i bardziej zaawansowanych aplikacji lub to tworzenia gier. Jest bardzo trudny, lecz w miarę przejrzysty.
Delphi doskonale nadaje się do budowania aplikacji wielookienkowych. Można na nim zbudować niezłą aplikacje (wielką
Można go też wykorzystać do budowania baz danych dzięki rozbudowanym elementom dołączonym do wersji Enterprise.
Podejżewam, że można by było napisać nawet więcej.
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty