Jeden z najlepszych dostępnych obecnie managerów przyspieszających pracę systemu Vista, dostępny dla wersji 32 i 64. Może i lepiej jest bawić się samemu w czyszczenie rejestru, usuwanie niepotrzebnych plików, cookies itp. ale dla osób, które nie mają za wiele czasu lub Vista jest wciąż dosyć dzikim systemem program jest w sam raz.
Program posiada takie opcje jak: kompleksowe informacje o sysytemie i sprzęcie,
manager procesów(z opcją np. zabijania procesu,
optymizator systemu (z możliwością wyłączenia wielu zbędnych funkcji startup`u),
manager dysku (z możliwością zarządzania wszystkimi zasobami w jednym drzewku-szybko i wygodnie),
czyszczenie i defragmentacja rejestru,
manager ustawień osobistych (z np. możliwością usunięcia takich elementów z paska startu jak ostatnio otwarte, moje video, muzyka itp.),
manager zarządzaniem hasłami i zabezpieczeniami,
manager ustawień sieciowych (przydatny dla ludzi mających problemy z programami p2p pod Vista) i wiele innych.
Szczerze mówiąc dosyć sceptycznie podszedłem do tego programiku, ale po kilku minutach zabawy z nim program zwolnił mi prawie 3GB! dysku systemowego, a sam system uruchamia się znaczne szybciej. Opcje podane w nawiasach to tylko jedne z wielu przykładów, sam interfejs programu przejżysty i intuicyjny. Program niestety jest płatny, ale za takie narzędzie można poświęcić kilka papierków, zwłaszcza, że program posiada opcję aktualizacji, co zmniejsza ryzyko wykasowania informacji zciąganej przez windows update.
Strona 1 z 1
Vista Manager Od Yamicsoft
Napisano 21 kwiecień 2007, 22:04
Może byś jakimś linkiem rzucił?
1st computer: AMD x2 4200+ / GIGABYTE GA-M61SME / 2GB DDR2 / 7300gt 256GDDR3 / 250 GB / DVD-RW LG / SB Audigy 0090 /A4TECH XL-750 / Logitech 5.1 x-530 / 19' widescreen / SHNOBI & FORTRON 350W / Windows Seven
2nd computer: Celeron 550 / x3100 / 1GB DDR2 / 15,4' widescreen / 120GB / DVD-RW
Other hardware: e51 / Zen Aurvana / iPod nano 4G
2nd computer: Celeron 550 / x3100 / 1GB DDR2 / 15,4' widescreen / 120GB / DVD-RW
Other hardware: e51 / Zen Aurvana / iPod nano 4G
Napisano 21 kwiecień 2007, 23:34
O.K.
Link do wersji trial, ale nie wiem czy będą w niej dostępne wszystkie opcje.
http://www.yamicsoft...ager/index.html
Link do wersji trial, ale nie wiem czy będą w niej dostępne wszystkie opcje.
http://www.yamicsoft...ager/index.html
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty