Proszę o program FLStudio5. Niech będzie to chociaż najprostszą wersję (Express Edition).Dlaczego? Ponieważ w wersji demo nie można zapisywać projektów i to jest dosyć duże utrudnienie dla użytkowników którzy chcą poprawić utwór w przyszłości.
Nie chodzi mi o kurs , ale o sam program.
Widzę , że taki temat był...3 lata temu , ale nie będę go "odkopywał".
Pozdrawiam
Strona 1 z 1
FL Studio 5
Napisano 19 czerwiec 2007, 10:13
Użytkownik Kraken dnia 20.05.2007 11:53 napisał
Ale dlaczego akurat 5? Są juź przecież FL Studio 6 i 7.
Wybrałem piątkę ,bo na nim ćwicze. Może okazać się ,że inne wersje będą inaczej ułożone. Możecie oczywiście dać wersję 6 lub 7.
Uprzejmie informuję,że NIE jestem supportem od radii internetowych. Jeżeli masz problem napisz na forum.
Napisano 20 czerwiec 2007, 11:20
Według mnie Fl Studio to jeden z najlepszych programów w ogóle - jakie kiedykolwiek widziałem. Każda wersja jest IDEALNA! i co się okazuje - każda kolejna odsłona okazuje się jeszcze BARDZIEJ IDEALNA! (nie wyobrażam sobie co może stać się w FL Studio 8, ale będzie to z całą pewnością niesamowite..."
IMHO są to tak świetne programy, że naprawdę nie warto skąpić używając wersji "FL Ekspert Edition" umieszczonej na płycie, bo po pierwsze byłaby to pewnie wersja Fruity Loops 4 (oczywiście gdyby w ogóle redakcji udało się coś takiego załatwić... co jest mało prawdopodobne... tak czy siak.. na wersję FL 5 nie licz!!!! to niemożliwe!)
Po drugie - tak jak mówiłem... jest to na tyle wspaniały program, że warto zapłacić te kilkadziesiąt dolarów... w końcu wiecie jak działa ich sprzedaż - kupisz raz... następne wersje masz za darmo - i to się chwiali... Image Line - dla mnie - po prostu wymiata... i cieszę się z posiadania pełnej wersji FL 7 !!!
Naprawdę - opłaca się ją kupić!!!
IMHO są to tak świetne programy, że naprawdę nie warto skąpić używając wersji "FL Ekspert Edition" umieszczonej na płycie, bo po pierwsze byłaby to pewnie wersja Fruity Loops 4 (oczywiście gdyby w ogóle redakcji udało się coś takiego załatwić... co jest mało prawdopodobne... tak czy siak.. na wersję FL 5 nie licz!!!! to niemożliwe!)
Po drugie - tak jak mówiłem... jest to na tyle wspaniały program, że warto zapłacić te kilkadziesiąt dolarów... w końcu wiecie jak działa ich sprzedaż - kupisz raz... następne wersje masz za darmo - i to się chwiali... Image Line - dla mnie - po prostu wymiata... i cieszę się z posiadania pełnej wersji FL 7 !!!
Naprawdę - opłaca się ją kupić!!!
"How could he be in the Internet, sir? He's not plugged in."
"Everything that has a beginning has an end."My Internet connection is closed now. :(
* Will we ever seen him again?| * I suspect so... Someday.
"Everything that has a beginning has an end."My Internet connection is closed now. :(
* Will we ever seen him again?| * I suspect so... Someday.
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty