To co w temacie. Posiadam neo 1 mb/s i router, do którego są podłączone 2 kompy. Za każdym razem, jak ktoś dzwoni na telefon domowy to- przy odebraniu, rozłącza, po chwili następuje autoreconnect, po zakończeniu rozmowy, albo nic nie rozłącza, albo jest tak samo jak za jej odebraniem... Wszystko to ma miejsce, pomimo tego, że filtry są podłączone. Przy transferze 256 kb/s, przy takiej samej konfiguracji nie było żadnych problemów. To na tyle, jest ktoś wstanie mi pomóc?
Strona 1 z 1
Problem z filtrami
Napisano 17 czerwiec 2007, 23:45
u mnie bylo podobnie z 512, owdiedzilem tepse, koles przyjechal za 2 dni cos tam z gniadkami pokabinowal i wymienili mi modem na inny i wszytko jest OK, w pierszej kolejnosci zglos sie do tepsy.
Napisano 08 lipiec 2007, 14:38
Użytkownik DJDanY dnia 18.06.2007 0:45 napisał
u mnie bylo podobnie z 512, owdiedzilem tepse, koles przyjechal za 2 dni cos tam z gniadkami pokabinowal i wymienili mi modem na inny i wszytko jest OK, w pierszej kolejnosci zglos sie do tepsy.
Dzwoniłem do tpsy, niby sprawdzili łącze i jest "wszystko ok", a jak nie to wina systemu. Format nie pomógł... A ja mam router i 2 kompy w sieci, więc wymiana modemu nie wchodzi w grę xP
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty