Witam mam nowy lap Aristo Smart 460 w którym jest karta Wi-Fi Intel Pro 3945ABG i teraz na początku wszystko było ładnie ,korzystałem z oprogramowania IntelPRO Set Wireless i było ok ale jakoś teraz się nie wiem czemu zepsuło..Wpierw Oprogramowanie intela coś pokazywało żeby włączyć kartę WiFi kiedy ona działała a zresztą nie można było jej włączyć już..Po przeinstalowaniu tego oprogramowania pokazuje się komunikat że "nie można znaleźć odpowiedniej karty bezprzewodowej" próbowałem reinstal IntelPROsetWireless a także sterowników do tej karty ale dalej jest to samo...Nie wiem już co robić by to działało, myślałem że może zmienię kolejność instalacji wpierw program a potem dopiero sterowniki(bo podczas instalacji IntelPROsetWireless instalują się także sterowniki) ale chyba nie wyszło ..zależy mi by to działało bo pozwala to tworzyć ad-hoc i w ogóle jest to dla mnie znajoma aplikacja..Dodam też że teraz nawet windowsowskie sterowanie kartą bezprzewodową nie działa,pisze ze nie znaleziono sieci a jak odświeżam nic się nie dzieje karta niby jest włączona ale zachowuje się tak jak by nie była...po reinstalu sterów windows obsługuje niby tą kartę bo wyszukuje sieci bezprzewodowe ale intelowski program dalej fazuje...Dodam jeszcze że jak wejdę w Menedżer użądzeń i kartę bezprzewodową i zaawansowane to pojawia się komunikat "nie znaleziono stanu karty w rejestrze" uf,z góry dzięki...
Strona 1 z 1
Problem z Kartą Intel Pro 3945ABG Czyli laptopowym WiFi
Napisano 24 czerwiec 2007, 20:16
[Gigabyte GA-8I945P-G][Intel Pentium 4 3,2GHz with Hyper Threading technology][Kingston 2048Ram |2x1024|[XFX GeForce 6800GS 256Mb(256)][Maxtor DiamondMax 120GB][Windows Vista Business]
Aristo Smart 460[Intel Pentium Dual-CoreT2080 1,73GHz][Kingmax 1024Ram][AtiMobility Radeon X1600@256/64][Hitachi 120GB][WinXP Prof]
Aristo Smart 460[Intel Pentium Dual-CoreT2080 1,73GHz][Kingmax 1024Ram][AtiMobility Radeon X1600@256/64][Hitachi 120GB][WinXP Prof]
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty