Poniżej daj, proszę, uzasadnienie swojej odpowiedzi.
Ja chciałbym zacząć programować w tym języku, ale nie wiem jak zacząć.
Strona 1 z 1
Kurs Visual Basic w KSE?
Napisano 25 sierpień 2007, 18:12
Cytat
Ja chciałbym zacząć programować w tym języku, ale nie wiem jak zacząć.
To kup sobie książke oto przykład:
kurs będzie trwał 5 numerów po 3 strony=15 stron=50 zł
A wyobraź sobie książkę za 50 zł która ma 30 stron (w ekspercie jest format a4 i dla tego 2x więcej)
Napisano 24 wrzesień 2007, 10:14
NIE - mimo, że jestem zwolennikiem VB, to nie widzę perspektyw takiego kursu. Widzę, co dzieje się z kursem C++ i nie chcę powtórki dla marnowania dwóch stron z Eksperta.
Do nauki języka najlepiej kupić jakąś książkę, bo na łamach czasopisma za dużo się nie nauczysz
Osobiście wolałbym konkretne porady do konkretnego problemu. VB? Jak najbardziej :D
Do nauki języka najlepiej kupić jakąś książkę, bo na łamach czasopisma za dużo się nie nauczysz
Osobiście wolałbym konkretne porady do konkretnego problemu. VB? Jak najbardziej :D
Here comes the rain again, falling from the stars.
Drenched in my pain again, becoming who we are.
As my memory rests, but never forgets what I lost.
Drenched in my pain again, becoming who we are.
As my memory rests, but never forgets what I lost.
Napisano 04 listopad 2007, 20:18
Ja uważam że uczenie partiami w formie lekcji daje najwięcej. VB mimo, że nie jest językiem konkursowym to jego kurs byłby mile widziany. Tym co mówią że uczenie się przez arytkuły nie jest dobre niech sobie za to kupią książkę metodyki informatycznej albo zanim zaczną pisać posty przeczytają ulotkę dołączoną do opakowania: Jak nie wiesz to nie oceniaj.
Napisano 05 listopad 2007, 07:31
Coś mi się wydaje , że był już taki temat
.
Użytkownik webmasterscool edytował ten post 05 listopad 2007, 07:31
DualCore Intel Pentium D 830 3Ghz@3.5Ghz ASUS GeForce 8600 GT (512 MB) Creative Audigy 2 Platinum (SB0240) Sound Card Intel Lakeport i945P 4GB DDR2 DIMM
Wordpress : http://webmasterscool.wordpress.com/ :)
Wordpress : http://webmasterscool.wordpress.com/ :)
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty