Po drugie - gdzie FF trzyma zakładki, bo chciałem sobie w programie automatyczny backup ustawić. Ostatnio nazbierałem zakładek, zapomniałem wyeksportować do pliku i ... wszystkie zakładki szlag trafił przy pierwszym zwisie FF...
Strona 1 z 1
Firefox - znikające zakładki!
Napisano 04 październik 2007, 22:23
Po pierwsze baty dla Firefoxa za znikające zakładki po ręcznym restarcie kompa, albo zawieszeniu sie tej przeglądarki i "siłowym" jej zamknięciu. Zdarzyło mi sie to juz wielokrotnie.
Po drugie - gdzie FF trzyma zakładki, bo chciałem sobie w programie automatyczny backup ustawić. Ostatnio nazbierałem zakładek, zapomniałem wyeksportować do pliku i ... wszystkie zakładki szlag trafił przy pierwszym zwisie FF...
Napisano 23 październik 2007, 15:48
Ja nie musiałem nic ustawiać. W tym miejscu, które podał Lofix, są także backupy bookmarksów. Te pliki wyglądają jakoś tak bookmarks-14.13.2907.html 
a tak btw, to to mniej bat, a problem, na który szukasz odpowiedzi.
I w ogóle to jaką masz wersję przeglądarki, bo kiedyś fakt, zdarzało się (choć nie zawsze, raz mi się to zdarzyło, a resetów, wyłączania FF z Menedżera Zadań Windows było trochę więcej, a i tak z pomocą przyszedł backup)
a tak btw, to to mniej bat, a problem, na który szukasz odpowiedzi.
I w ogóle to jaką masz wersję przeglądarki, bo kiedyś fakt, zdarzało się (choć nie zawsze, raz mi się to zdarzyło, a resetów, wyłączania FF z Menedżera Zadań Windows było trochę więcej, a i tak z pomocą przyszedł backup)
Użytkownik Przemek211 edytował ten post 23 październik 2007, 16:44
Pzdr. :P
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty