Strona 1 z 1
Wentylki do kompa...
Napisano 07 listopad 2007, 23:18
Witam!
Chciałem się zapytać jakie podłączenie muszą mieć wentylatorki które mają być podłączone do regulatora obrotów. 3 pin? A 4 pin idzie podłączyć? Jeśli nie to pytanie czy istnieją przejściówki z 4 pin na 3 pin. Proszę o odpowiedź kogoś kto sie na tym zna, pytam bo nie mam za bardzo na ten temat pojęcia.
Chciałem się zapytać jakie podłączenie muszą mieć wentylatorki które mają być podłączone do regulatora obrotów. 3 pin? A 4 pin idzie podłączyć? Jeśli nie to pytanie czy istnieją przejściówki z 4 pin na 3 pin. Proszę o odpowiedź kogoś kto sie na tym zna, pytam bo nie mam za bardzo na ten temat pojęcia.
Napisano 08 listopad 2007, 16:09
1.
I jeszcze jedno...
Potrzebuje 2 wentylki 120mm, świecące na niebiesko, zależy mi na tym aby były ciche, wydajne i w miarę tanie. Jeśli ktoś ma takie, godne polecenia to czekam na propozycje. Z góry thx za odp.
2.
Znalazłem Thermaltake PerfectLight Blue-Eye LED 120 mm, on w zestawie ma regulator obrotów na śledziu i teraz czy pójdzie go podłączyć do innego?
I jeszcze jedno...
Potrzebuje 2 wentylki 120mm, świecące na niebiesko, zależy mi na tym aby były ciche, wydajne i w miarę tanie. Jeśli ktoś ma takie, godne polecenia to czekam na propozycje. Z góry thx za odp.
2.
Znalazłem Thermaltake PerfectLight Blue-Eye LED 120 mm, on w zestawie ma regulator obrotów na śledziu i teraz czy pójdzie go podłączyć do innego?
Użytkownik IllegaL edytował ten post 08 listopad 2007, 16:43
Napisano 10 listopad 2007, 18:56
Ja proponuję produkty Revolteca. U mnie 120 chodzą już rok, bez problemowo - http://www.cooling.pl/revoltec-dark-blue-1...rodukt,375.html
Jeżeli masz trochę większy budżet, sprawdź ofertę XTHERMAL BTF 120 lub Scythe.
Tego Thermaltake'a bez problemu podłączysz pod regulatory.
Jeżeli masz trochę większy budżet, sprawdź ofertę XTHERMAL BTF 120 lub Scythe.
Tego Thermaltake'a bez problemu podłączysz pod regulatory.
And I heard a voice in the midst of the four beasts,
And I looked and behold: a pale horse.
And his name, that sat on him, was Death.
And Hell followed with him.
Napisano 10 listopad 2007, 23:20
Powiem Ci tak: Obroty maksymalne 1200 (normalna praca u mnie), dwa wentylatory nie są aż tak głośne. Spokojnie można zasnąć przy komputerze :D Nawet jeżeli siła dźwięku by Ci przeszkadzała, to tak jak napisałeś wyżej regulator znacznie by je wyciszył :P
And I heard a voice in the midst of the four beasts,
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty