PDF Creator jest świetnym programikiem pełniącym funkcję wirtualnej drukarki. Potrafi on "wydrukować" zawartość każdego programu (pakiety biurowe, witryny, Programy CAD i wszelkie inne) do plików PDF, JPG, BMP, PNG, TIF, PCX, PS i EPS. Dla każdego z tych formatów można ustawić rozdzielczość, Stopień kompresji (jeżeli jest), zabezpieczenia itp itd. Udostępnia wszelkie funkcje prawdziwej drukarki (układ strony, kolory itp). Cały proces sprowadza sie do wysłania pliku do druku i w oknie wyboru drukarki wybrać PDF Creator (jeżeli nie mamy drukarki jest on domyślnie ustawiony). Potem ustawiamy Autor, tytuł itp i na koniec wybieramy miejsce zapisu. Zaraz po zapisaniu plik otwiera się w domyślnym programie. Program jest CAŁKOWICIE! darmowy.
Program można pobrać TUTAJ lub ze STRONY PRODUCENTA
U mnie programik działa bez zarzutów i jest dla mnie narzędziem wręcz niezbędnym. Ale jeżeli komuś będziesprawiał problemy (bardzo mało prawdopodobne) to jeszcze alternatywą jest inny podobny program doPDF. Ale jego już nie testowałem, tylko wspominam o nim
Strona 1 z 1
PDF Creator Darmowa wirtualna drukarka
Napisano 08 grudzień 2007, 12:09
AMD Athlon 1700+|Epox 8RDA+ | 2x256MB Goodram PC3200 DIMM DDR + 256MBNanya PC2100| Geforce 2 440 MMX | HDD Seageate 160GB + SAMSUNG 80GB 7200 rpm 2MB ATA| DVD Writer Pioneer DVR 116D | Mysz A4Tech X738k + program Oscar
WindowsXP+Linux Debian 5 Squeeze + LXDE
Sansa Clip 2Gb + Philips SHE 9500
It's nice to be importand but it's more importand to be nice
WindowsXP+Linux Debian 5 Squeeze + LXDE
Sansa Clip 2Gb + Philips SHE 9500
It's nice to be importand but it's more importand to be nice
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »