Witam poszukuje programu do odzyskiwania danych z zformatowanego dysku może mi ktoś pomudz:?
Strona 1 z 1
Program do odzyskiwania danych
Napisano 12 listopad 2003, 16:01
cytat:
strefacst napisał:
Witam poszukuje programu do odzyskiwania danych z zformatowanego dysku może mi ktoś pomudz:?
Tu: http://www.ontrack.com/freesoftware/ jest trial EasyRecovery. Spróbuj, może on cos odzyska, nie liczyłbym jednak na wiele.
Komputer Ąwiat EKSPERT
Napisano 13 listopad 2003, 01:57
jesli sformatowałeś cały dysk, to najleoiej niech ci jakis kumpel u siebie zainstaluje program ktory podał pan Jerzy, idz do niego z dyskiem i próbujcie. lepiej zeby nienadpisywać danych. pozatym gdybys miał cos superważnego to odpowiem ci tak: dane da się odczytac przy wielokrotnym formacie i zapisie: to kwestia czułości sprzętu w laboratorium i zasobów twojego portfela. w polsce zdaje sie działa jedyna taka firma. niestety adresu ci niepodam bo poprosyu niepamiętam.
pozdro
-qki-
POLSKA 3:1 WŁOCHY :D
-----------------
..::Everything That Has A Beginning, Has An End::..
:: If We Have To Get Out Lives-We Give Them HELL Befor We DO!!! ::
pozdro
-qki-
POLSKA 3:1 WŁOCHY :D
-----------------
..::Everything That Has A Beginning, Has An End::..
:: If We Have To Get Out Lives-We Give Them HELL Befor We DO!!! ::
Napisano 14 listopad 2003, 10:06
Wszystko jest do odzyskania. Ale pamiętaj, że im mniej danych będziesz zapisywał na sformatowanym dysku, tym więcej utraconych danych będziesz mógł z niego odzyskać (czyli o instalacji systemu na tym dysku zapomnij, lepiej idź z nim do kumpla). EasyRecovery proponowany przez Jerzego, to wegłóg mnie jeden z lepszych programów tego typu, ale jakby ci nie działał, to daj znać, to ci podrzucę inny.
Każdy dzień jest pierwszym dniem reszty twojego życia.
Napisano 14 listopad 2003, 10:09
cytat:
Countach napisał:
Nie wiem, czy odzyskanie danych ze sformatowanego dysku jest w ogóle możliwe.
Z każdego dysku można odzyskać dane, nawet z dysku z uszkodzonymi boot sektorami. Ostatecznie wszystko zależy od klasy posiadanego oprogramowania. No chyba, że ktoś fizycznie usuną dane z dysku (np PGP na taką opcję "Wipe").
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty