Strona 1 z 1
Większa pojemność dvd
Napisano 08 luty 2008, 13:05
Chciałbym zaproponować płuty 8 gb. Bo takie widziałem w "Niezbędniku" (chyba) i u konkurencji, w czasopiśmie "Next"
Chciałbym zeby ekspert też takie coś w prowadził, bo te płyty to są troche małe chć są to dvd ale te 8 gb so ful wypas.
Nazywają się dwó warstwowe czy coś takiego.
Wprowadzicie je plisss.
A dajcie jeszcze jakiś program do robienia muzy :dj_3d: np. taki Edj (E Didżej) czy jakoś tak, wiem że jest taki w ostanim "Niezbędniku" ale szkoda mi kasy.
Chciałbym zeby ekspert też takie coś w prowadził, bo te płyty to są troche małe chć są to dvd ale te 8 gb so ful wypas.
Wprowadzicie je plisss.
A dajcie jeszcze jakiś program do robienia muzy :dj_3d: np. taki Edj (E Didżej) czy jakoś tak, wiem że jest taki w ostanim "Niezbędniku" ale szkoda mi kasy.
Nie patrzcie na błędy ortograficzne bo naprawde mam zwaloną klawiature a Mozilla Firefox mi nie łazi, dlatego kożystam z Opery.
Napisano 11 luty 2008, 15:55
Użytkownik Pretender dnia 08.02.2008 20:00 napisał
Niestety wprowadzenie takiej płyty spowodowałoby podwyżkę czasopisma i ponadto mija się to z celem, gdyż byłaby zapychana "na siłe śmieciami " a nie wartościowym oprogramowaniem...
Chcę powiedzieć, że nawet gbyby płytkę dvd 8,5 gb zapychano na siłę, może by się trafił jakiś wartościowy program, ale cena..., no trudno. Na razie wolę Ekspert z płytką 4,7 gb i tańszy.
Napisano 05 marzec 2008, 16:47
Użytkownik andrzej0987 dnia 11.02.2008 17:55 napisał
Chcę powiedzieć, że nawet gbyby płytkę dvd 8,5 gb zapychano na siłę, może by się trafił jakiś wartościowy program, ale cena..., no trudno. Na razie wolę Ekspert z płytką 4,7 gb i tańszy.
Chyba z płytą 4,3 GB
PC: Intel Pentium D 820 2,8 GHz, 2x1M, 800 || GeForce 7300GS 256MB 64BIT || Asus P5LD2 SE, 945P, Dual DDR2-667, Intel LGA775 INTEL || Good Ram 2x512MB DDRII PC 667 || Seagate Barracuda 320GB ST3320620AS 7200 16MB NCQ || obudowa Mode Com KARMA Midi Tower ||Windows XP Pro
Napisano 09 sierpień 2008, 12:29
Użytkownik Kinrin dnia 08.02.2008 14:05 napisał
Chciałbym zaproponować płuty 8 gb. Bo takie widziałem w "Niezbędniku" (chyba) i u konkurencji, w czasopiśmie "Next"
Wprowadzicie je plisss.
Wprowadzicie je plisss.
jak sa dobre w tamtych gazetkach dwó warsztwofe płyty to je kupuj. Zapychanie dfó warsztfofych pułyt na siłe to beznadzieja.
a muzyke sie "robi" za pomocą instrumentów
Użytkownik tolma edytował ten post 09 sierpień 2008, 12:30
Napisano 09 sierpień 2008, 13:47
To nie ma sensu. Lepiej dobrać tylko najciekawsze programy dla systemów Windows i Linux i ciekawą dystrybucję Linuksa. I tak nikt z Redakcji nie czyta naszych wypowiedzi.
Przygoda w Biurowej Dzielnicy - TODA :: Przyszłość sieci Webb i informatyzacja Polski
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
Napisano 03 wrzesień 2008, 22:51
Użytkownik tolma dnia 09.08.2008 13:29 napisał
a muzyke sie "robi" za pomocą instrumentów
a komputer niby czym jest?
a wracajc do tematu.. to po co tyle programów na siłe jak wiekszość tych programów jest za darmo w sieci i to legalnie... :>