No a grafika ??? Też była traktowana po "macoszemu" a ostatnio nic nie ma konkretnego albo wcale... totalna klapa grozi "Ekspertowi" ...
jest tyle rzeczy ambitnych do opisania a nie w kółko to samo o wszystkim i zarazem o niczym.
-
4 stron
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4
jaka przyszłość KSE?
Napisano 01 czerwiec 2008, 09:05
Ja nie kupuje Eksperta już od dwóch lat bo nie mam pieniędzy, zresztą wtedy też nie miałem, ale wtedy mój brat kupował i pamiętam, że była to dobra gazeta. Teraz po tej gazecie pozostało mi tyle, że od czasu do czasu napiszę coś na forum czytelników tego czasopisma. Nie wiem, jaki Ekspert jest teraz, ale niektóre zarzuty wypisywane w tym temacie są trochę śmieszne, np. że papier komuś nie odpowiada, albo że obrazek w artykule jest za duży. Chociaż jak usunięto dział Programowanie to rzeczywiście trochę nie ładnie ;-)
(\__/)
( o.o )
( > < )
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
( o.o )
( > < )
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Napisano 01 czerwiec 2008, 12:29
Napisano 24 czerwiec 2008, 17:30
Użytkownik User of the computer dnia 24.06.2008 14:38 napisał
Oj nie...Wygląda na to że z KŚE koniec, tylko chcą pomóc przerzucić się na Komputer Świat.Redakcja najwyrzżniej naprawdę ma zamiar się zastrzelić. :rifle:
Fakt. Numer 6/2008 - spadek piziomu o dalsze 10%. Czyżby w redakcji wsółczynnik IQ malał?
Nasze posty nie są brane pod uwagę przez redakcję. Proponuję zamknięcie tematu (a może i zaprzestanie wydawania EKSPERTA?)
:pomocy: Ten znaczek miał pomagać czytelnikom, ale redakcji już chyba nie pomoże!
-
4 stron
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »