Jak można bylo to tak skopać ?
Otwieramy strone 15 i co mamy? Zapowiedz dodatku o euro na cała stronę!! A ten dodatek to jeszcze wiekszy syf niz ten cały numer :/ Co druga strona to reklama, a same artykuly maja niewiele wspolnego z ekspertem.
Potem jak juz przejdziemy przez caly pseduo dodatek mamy co? Oczywscie porady do naszego kochanego Windowsa. Ale tym razem zbiór najlepszych porad do XP i Visty, reszta na ten temat bez komentarza.
Przegladajac nastepny artykuł mam wrażenie deja vu a czemu? No bo nasz Ekspert ponownie postanowił wskrzesic do życia notebook.Bylo już o tym kilka razy, ale co tam.
Dalej mamy 2 strony poscwiecone na artykuł o pakowaniu plików, naprawde interesujące. No i znowu spotyka mnie deja vu, artykuł o mapach i GPS.W samym srodku numeru dodatek sponsorowany o serwerach.
A co mamy na stronie 50? Art o nagrywaniu płyt w nero który zajmuje 4 strony. Następnie odzyskiwanie danych, Ciekawe funkcje Picasy, czyscimy kamere dv.
W dziale internet 2 strony o IE 8 i 2 strony o kalkulatorach w sieci i cos tam jescze o Office Live. Dalej chłodzimy kartę graficzną. I tym sposobem docieramy do działu dla ambitnych "inaczej" czyli jak operować na plikach z poziomu php(hurra!)
W skrócie opisałem większosc artykułów których poziom spadł już dawno poniżej 0. Jeszcze do tego nowa cena(7.90) plyta DVD i inny papier(co jest pewnie spowodowane obniżka ceny).
Oceny nie wystawiłem bo nie ma za bardzo co oceniac.
Cytat
No i na koniec jeszcze ta hipokryzja
Użytkownik moczul edytował ten post 16 maj 2008, 20:56

Logowanie »
Temat jest zamknięty