Ponieważ tytuł czasopisma do czegoś zobowiązuje, Redakcja podjęła się zrobić kurs PHP 5, a PHP 4 znam, dlatego chciałbym, aby owy kurs nie skończył się na trzech-czterech odcinkach i wziął się porządnie za piątkę. Nie mam stałego dostępu do internetu i nie mam ochoty ślęczeć i szukać przez G wyjaśnień składni PHP 5.
Ja jak coś zaczynam, to biorę się do tego poważnie. Mam nadzieję, że Redakcja również.
Strona 1 z 1
Kurs PHP 5 Jeśli pięć to pięć!
Napisano 21 maj 2008, 19:22
So have a nice day and see you next time :-)
Bykom - STOP! Promuj akcję, bądź Polakiem.
Napisano 21 maj 2008, 20:59
http://www.polskastrefa.eu/ogloszenia/php_..._5167_7041.html - mała książka, a bardzo fajna.
Biblioteki: Skrypty, CMS | Kurs PHP | Python | Linux i Programowanie | Django | Qt | Wyszukiwarka ofert pracy
Napisano 21 maj 2008, 21:31
No no :-) Już jedną taką książkę mam. Czyli chyba warto kupić. Tylko zastanawia mnie jej cena... 0 :-P Dzięki, zajrzę na stronę wydawnictwa i zamówię. Teraz już się nie muszę martwić o artykuł w "Ekspercie".
// Dodano
Ale pech. Już nie ma...
// Dodano
Ale pech. Już nie ma...
So have a nice day and see you next time :-)
Napisano 07 sierpień 2008, 22:48
PHP 5.3 Alfa 1 już jest
Ciekawe czy dzielny KŚE napisze o domknięciach, przestrzeniach nazw i innych nowościach... Gazety masowe nie nadają się jako źródło wysoce merytorycznych artykułów. To się nie sprzeda na tyle by się opłacało.
Biblioteki: Skrypty, CMS | Kurs PHP | Python | Linux i Programowanie | Django | Qt | Wyszukiwarka ofert pracy
Napisano 20 sierpień 2008, 16:03
e, ale skladnia php 4 i 5 jest taka sama, ew doszlo troche nowych funkcji.
I w php5 troche inaczej wyglada programowanie obiektowe, a KSE chyba o tym nie pisze? (nie wiem bo nie kupuje).
I w php5 troche inaczej wyglada programowanie obiektowe, a KSE chyba o tym nie pisze? (nie wiem bo nie kupuje).
SNITZ WRACAJ 
moje gg:
base: cm90MTM6IHVyazogNjU5bnM1
kod jest do zdekodowania dla osob z IQ > 70
moje gg:
base: cm90MTM6IHVyazogNjU5bnM1
kod jest do zdekodowania dla osob z IQ > 70
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|