Napisano 21 czerwiec 2008, 22:15
Z wielkim bólem ale postanowiłem odpuścić sobie kupowanie tej gazety.... Jak narazie miałem wszystkie numery, dodatkowo dwa numery PLUS oraz Niezbędnik. Teraz przemyślałem sprawę i doszedłem do wniosku że nie warto już w to inwestować. Jest mi przykro że tak się dzieje bo byłem prenumeratorem przez 3 lata i czuje się teraz oszukany. Numeru czerwcowego nie zamierzam kupić bo na necie są ciekawsze rzeczy do przeczytania. A co do spadku poziomu - hmm, mam takie wrażenie że odkąd zmieniła się redakcja to poziom zaczął spadać, tak jakby nowa drużyna nie miała takiej wiedzy i pomysłów jak poprzednia. Ale to jest moje zdanie. Szkoda że po tylu latach muszę się zostać z Ekspertem.....a zaoszczędzone pieniądze wolę wydać na dziewczynę niż na gazetę której wartość jest niemalże równa papierowi toaletowemu.
.....:::::Windows XP Media Center Edition 2005 PL,Windows Vista Business, Sempron 2600+, 512 MB RAM, Saphire Radeon 9550, 80 GB HDD, 320GB HDD, Creative Audigy SE + Creative Inspire T7900::::........
"...doch es wird mal wieder zeit, das ihr meinen arsch leckt ..."