To już lepiej kupować
FAKT. Przynajmniej coś ciekawego można przeczytać, pomijając artykuły na poziomie <0. :roll1: Co sądzicie o stronie gazety? EKSPERT już nie jest Ekspertem. Wraz z konkursem nadeszła nowa era. To już
Komputer ŚWIAT +. Dostali szansę od stałych czytelników, ale jej nie wykorzystali.
Redakcja celowo nie zabiera głosu na forum. Po prostu nie planują odnowy czasopisma. KŚ+ można ściągnąć z każdego dobrego warezowa. Nie jestem piratem, więc nie robię tego. W sieci Webb są setki świetnych artykułów i kursów: PHP, JavaScript, HTML, CSS, a nawet języków kompilowanych, np. tutaj:
Magazyn INTERNET.
Dajmy sobie spokój. ASP schodzi na psy tak jak O2.
Co najczęściej czytają Polacy? Brukowce zajmują pierwsze miejsca w statystykach, w tym FAKT: 16,62%.
Temat o składaniu komputerów powinien zainteresować każdego, jeżeli jest wyczerpujący i na poziomie. Nie kupiłem numeru, więc nie ocenię. Na naganę zasługuje sam fakt, że wyrzucili
na zawsze: PROGRAMOWANIE, GRAFIKA, LINUX... Wszystkie artykuły powinny być dla ambitnych w gazecie, która nazywa się EKSPERT. Nie muszą być wyłącznie dla zaawansowanych i hakerów. Dawniej stosowaliście wyznaczniki trudności i każdy był zadowolony. FAKT - o tym się mówi - od 3 miesięcy.