Strona 1 z 1
[7/2008] Błąd w temacie. Składamy Komputer.
Napisano 04 lipiec 2008, 15:19
Witam. Z tego co zauważyłem w tabeli "Promowane konfiguracje komputerów" (na ostatniej stronie tematu) jest napisane ze zaleca sie dokupić Windows XP.
Przecież Microsoft od 30 czerwca wycofał ze sprzedaży WSZYSTKIE edycje XPeka (poza dla firm system buider). Teraz jadynym systemem który można kupic jest Windows Vista. Nie powinno byc tego błędu tym bardziej że jest to czasopismo na lipiec a wycofano pod koniec czerwca
Przecież Microsoft od 30 czerwca wycofał ze sprzedaży WSZYSTKIE edycje XPeka (poza dla firm system buider). Teraz jadynym systemem który można kupic jest Windows Vista. Nie powinno byc tego błędu tym bardziej że jest to czasopismo na lipiec a wycofano pod koniec czerwca
Napisano 04 lipiec 2008, 15:33
Zgadzam się, że błędów nie powinno być. Jedno mogę tylko dać na usprawiedliwienie - numery Eksperta są zamykane pewni kilka dni przed sprzedażą. I to mogło spowodować, że Redakcja nie mogła już zmiany wprowadzić.
Poza tym, to wycofanie, co jedna wielka bujda. Dzisiaj byłem w sklepie i półki pełne Windowsa XP. Może to ostatki, które zostały, ale tak czy siak nadal można XP kupić
Poza tym, to wycofanie, co jedna wielka bujda. Dzisiaj byłem w sklepie i półki pełne Windowsa XP. Może to ostatki, które zostały, ale tak czy siak nadal można XP kupić
Napisano 04 lipiec 2008, 16:12
Użytkownik siper dnia 04.07.2008 16:45 napisał
ale o tym juz mówili w połowie maja.
Wiem, dlatego mnie też zdziwiło to stwierdzenie Redaktora. Chyba zapomniał sprawdzić informacje najnowsze i stąd błąd ;P
Tak na serio: błąd jest, errata też powinna być, żeby nie wprowadzać Czytelników w błąd (chociaż to powinni być sami Eksperci
Napisano 06 lipiec 2008, 11:22
Użytkownik Tomek92 dnia 04.07.2008 17:12 napisał
Wiem, dlatego mnie też zdziwiło to stwierdzenie Redaktora. Chyba zapomniał sprawdzić informacje najnowsze i stąd błąd ;P
Tak na serio: błąd jest, errata też powinna być, żeby nie wprowadzać Czytelników w błąd (chociaż to powinni być sami Eksperci
)
na allegro możesz kupić boxa bez problemu. W czym widzisz problem?
Napisano 06 lipiec 2008, 18:14
"Tomek92" napisał:
Zgadzam się, że błędów nie powinno być.
Ja też się zgadzam - błędów być nie powinno. Ale są i co zrobisz, żeby zniknęły z tego świata?
(\__/)
( o.o )
( > < )
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
( o.o )
( > < )
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Napisano 07 lipiec 2008, 09:12
Nadal nie czaicie, do czego Redakcja zmierza? :busted_blue: Przecież Windows XP będzie można zdobyć nawet po 2012 z pewnych źródeł, o których na forum mówić nie wolno. W sklepach już wtedy go pewnie nie będzie. Dobrze, że promują XP, a nie Vistę. Windows 7 też będzie oparty o "ulepszony" NT. Zamiast szykować lepszy sprzęt, pomóżcie Linuksowi w rozwoju na biurka. Nie ignorujcie tego systemu.
Użytkownik Ferrari edytował ten post 07 lipiec 2008, 09:15
Przygoda w Biurowej Dzielnicy - TODA :: Przyszłość sieci Webb i informatyzacja Polski
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
Napisano 07 lipiec 2008, 14:43
Cytat
Jedno mogę tylko dać na usprawiedliwienie - numery Eksperta są zamykane pewni kilka dni przed sprzedażą.
O ile się nie mylę, w Ekspercie chyba już kiedyś pisali o tym, że wycofują XP ze sklepów...
BTW. http://hacking.pl/pl/news-7651-Windows_XP_...etnia_2014.html . z tym że, jeśli dobrze zrozumiałam, to jednak BOXy miały zostać wycofane, ale co tam.
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty