Pozdrawiam
Strona 1 z 1
Nagrody ... kiedy
Napisano 07 sierpień 2008, 00:55
Kiedy zostaną wysyłane nagrody, ponieważ lista miała być opublikowana miesiąc temu ale jej nie było (30 dni po publikacji miały być wysłane nagrody) Redakcja powinna "coś" napisać nt. konkursu i opóźnienia w gazecie (08/2008) ale nic nie zauważyłem
Sądzę, że do nagród powinny być dodane "gadżety" w formie przeprosin i wysłane już w Lipcu
Pozdrawiam
Pozdrawiam
AszyK - Lubię Neta(@_@)
Napisano 22 sierpień 2008, 14:50
Napisano 27 sierpień 2008, 13:28
Użytkownik kris246 dnia 22.08.2008 15:50 napisał
Ja już otrzymałem swoją nagrodę, i to we wtorek... Myślałem że już wszystkim wysłali, bo oprócz mojej nagrody była u kuriera jeszcze jedna, która czekała na właściciela :> .
ja tam Też nic jeszcze nie dostałem zaczekam do 08/09 czyli to chyba bedzie te 30 dni po publikacji i zaczynam do nich dzwonic bo to lekie przegięcie
Napisano 28 sierpień 2008, 15:26
Może upewnijcie się że wpisaliście poprawny adres, bo u mnie było tak że kurier pojechał na drugi kraniec miasta bo go tak GPS zaprowadził
(ponoć są dwie ulice o tej samej nazwie...). Koniec końców nagroda dotarła... Może niektóre nagrody już wysłali, a nie których jeszcze nie? Myślę jednak że powinniście napisać/zadzwonić może ktoś z redakcji się odezwie :P
Napisano 02 wrzesień 2008, 12:43
dzis dzwoniłem do wydziału promocji uprzejmy pan poinformował ze nagrody cały czas wysyłaja i powinny byc wszystkie wysłane w tym tygoniu lub nastepnym tak myśli i prosi o uzbrojenie sie w cierpliwosc , a powód jaki usłyszałem od niego to taki ze firma kurirska od mawiała im przyjecia przesyłek ( dziwne ze niechca kasy zarobic no nie ) wiec czekajmy cierpliwie
Napisano 04 wrzesień 2008, 13:25
Bratanek dostal taka odpowiedz:
"Wiem, że na łamach Eksperta 8/08 pisaliśmy, że nagrody
zostana dostarczone w ciągu 30 dni. Niestety ze względu na
nowe wewnętrzne ustalenia, mamy limity na dzienna ilość wysyłek
za pomoca firmy kurierskiej. I to własnie jest powodem opóźnienia.
Prosze wiec jeszcze o odrobine cierpliwości, dzień za dniem wysyłamy
nagrody, więc sądze za wkrótce otrzyma Pan swoją wygraną
Pozdrawiam
Marcin Łukiewicz
Szef Działu marketingu
Segment Tytułów Komputerowych"
Jak na moje oko to jakas paranoja, ze firma kurierska wprowadza limit dziennych wysylek. Ciekawe co to za firma?
"Wiem, że na łamach Eksperta 8/08 pisaliśmy, że nagrody
zostana dostarczone w ciągu 30 dni. Niestety ze względu na
nowe wewnętrzne ustalenia, mamy limity na dzienna ilość wysyłek
za pomoca firmy kurierskiej. I to własnie jest powodem opóźnienia.
Prosze wiec jeszcze o odrobine cierpliwości, dzień za dniem wysyłamy
nagrody, więc sądze za wkrótce otrzyma Pan swoją wygraną
Pozdrawiam
Marcin Łukiewicz
Szef Działu marketingu
Segment Tytułów Komputerowych"
Jak na moje oko to jakas paranoja, ze firma kurierska wprowadza limit dziennych wysylek. Ciekawe co to za firma?
Napisano 04 wrzesień 2008, 14:13
"(...) nowe wewnętrzne ustalenia (...)". Nie chodzi tutaj o kuriera, ale Axel Springer.
So have a nice day and see you next time :-)
Bykom - STOP! Promuj akcję, bądź Polakiem.
Bykom - STOP! Promuj akcję, bądź Polakiem.
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty