Ekspert najlepszy ...Hmm
To tak zacznę od tego ,ze ostatni nr był ciekawy ..Nareszcie było coś o bluebox'ie ,tylko ze nie wspomnieliście o pewnej produkcji pewnego zioma ...
Game Factory 2, Dobry program ,przydałby się też Game Maker 7 .
Jeśli chodzi o programowanie ,to polecałbym napisać coś o C++ kiedyś chciałem się go nauczyć w 100% ,ale wygląd kodu nie jest taki przejrzysty jak ten z Delphi ...Pascal dobre coś ,tylko wspomnijcie proszę o wstawkach asemblerowych i cos o pamięci ,w końcu to tryb rzeczywisty ,powinno być coś o przerwaniach. Polecałbym też zrobić kurs Asemblera ,ale to jest to czego na początek za dużo ...Ale na pewno znajdzie się grupka ,która zna inne języki (te wysokopoziomowe) ,a początkujący myślę ze chętnie czytaliby to ,a to dlatego ,ze jako jedyni wyjaśniacie wszystko w miarę dobrze i nie trzeba zgadywać o co autorowi chodziło ...
Jeśli chodzi o płytkę ,to jest dobrze ,tylko ze popełniacie pewien maleńki błąd ..Otóż zamiast zamieszczać najnowsze wersje ,dajecie te starsze ,widziałem to kiedyś z winampem i bodajże firefox'em ...Np ,W jednym nr dajecie starą wersje aplikacji ,która nowa wersja ukazała się jeszcze 1,2 miechy wcześniej ...Rozumiem ,że chodzi wam oto ,ze starsza to stabilniejsza ,ale poco wiec są nowe ??Bo to by były jeszcze lepsze ...Jak by się poczuł ktoś ,kto jest odcięty na pewien czas od sieci ,a chce zaktualizować program (wie, że jest nowa wersja) ..co zrobi ??Będzie jej szukał w czasopiśmie ,a co wtedy jeśli znajdzie starszy program ,a nie ten nowy ?Skoro dokładnie wie ,ze aplikacja ,została umieszczona w sieci ,jeszcze przed ukazaniem się starego nr Eksperta ...
Użytkownik Dexarz edytował ten post 11 wrzesień 2008, 15:30