Strona 1 z 1
Firefox 3 plus
Napisano 04 październik 2008, 09:09
Witam!
Jakiś czas temu pisałem na tym forum o najnowszej wersji firefox 3 plus. Nikt jednak nie zarekomendował mi tego programu. Postanowiłem sprawdzić to sam.
Opis rzeczywiście się zgadza. Strony otwierają się zazwyczaj natychmiastowo. Nie ma żadnych problemów. Wersja generalnie nie różni się od poprzednika, poza tym szczegółem, że przeglądanie stron nie wiąże się z żadnymi opóźnieniami związanymi z ładowaniem ich zawartości.
Ogólnie spory pozytyw. Czekam na inne opinie.
Dziwi mnie, że nikt jeszcze nie zaczął tego wątku ani nie odpowiedział na mój poprzedni. Czuję, że to jakaś mała rewolucja.
Jakiś czas temu pisałem na tym forum o najnowszej wersji firefox 3 plus. Nikt jednak nie zarekomendował mi tego programu. Postanowiłem sprawdzić to sam.
Opis rzeczywiście się zgadza. Strony otwierają się zazwyczaj natychmiastowo. Nie ma żadnych problemów. Wersja generalnie nie różni się od poprzednika, poza tym szczegółem, że przeglądanie stron nie wiąże się z żadnymi opóźnieniami związanymi z ładowaniem ich zawartości.
Ogólnie spory pozytyw. Czekam na inne opinie.
Dziwi mnie, że nikt jeszcze nie zaczął tego wątku ani nie odpowiedział na mój poprzedni. Czuję, że to jakaś mała rewolucja.
Napisano 04 październik 2008, 16:36
Już dawno Firefox 3 został dodany do rekomendacji http://forum.ks-eksp...howtopic=117396
Jaki Firefox 3 plus?? Nie ma czegos takiego. Może dlatego nikt nie pisał w twoim temacie
Jaki Firefox 3 plus?? Nie ma czegos takiego. Może dlatego nikt nie pisał w twoim temacie
Użytkownik lukasz84 edytował ten post 04 październik 2008, 16:37
GA P35-DS3 | Core 2 Duo E4500 | Seagate 400 GB SATA | Geil 2x1GB RAM | Radeon X1950GT 256MB | ASUS DRW-2014L1T | Be Quiet 400 W
Napisano 04 październik 2008, 16:53
Ja też od kilku dni używam F3+ i rzeczywiście daje lepsze osiągi
@up: mylisz się. Założyłem konto specjalnie żeby wyprowadzić Cię z błędu.
Dostałem maila, wypróbowałem i jestem mega zadowolony. Nie wiem jak to zrobili, ale nie mam zastrzeżeń ;d
Właściwie to nie ma sensu tego jakoś bardziej reklamować, w końcu im więcej użytkowników tym wydajność bardziej spada ;pp
@up: mylisz się. Założyłem konto specjalnie żeby wyprowadzić Cię z błędu.
Dostałem maila, wypróbowałem i jestem mega zadowolony. Nie wiem jak to zrobili, ale nie mam zastrzeżeń ;d
Właściwie to nie ma sensu tego jakoś bardziej reklamować, w końcu im więcej użytkowników tym wydajność bardziej spada ;pp
Napisano 04 październik 2008, 18:28
Dajcie może jakiegoś linka, bo też nie mogę tego plusa wygooglować...
AMD Athlon XP 2600+ 1,9 GHz @ 2,14 GHz || 1x512 MB RAM Kingston 2,5V 3-3-3-7 + 1x256 MB Ram Nanya 2,5 V 3-3-3-7 (400 MHz @ 438 MHz) || ATI Radeon 9600 SE 128 MB 324/196 MHz @ 410/226 MHz || Asus A7V600 || HDD Seagate Baracuda 80 GB
Napisano 05 październik 2008, 10:48
Też nie znalazłem tego programu w necie, dlatego byłem ostrożny.
Przyszła mi reklama na maila. Wszystko śmiga, plik czysty, nie mam więcej pytań.
Może to jakaś promocja, nie wiem.
@Midnight Sun
Teoretycznie masz racje, ale w praktyce kilku dodatkowych użytkowników nam nie przeszkodzi. Chyba, że maile będą dostawać miliony.
Póki co trzeba się cieszyć z tego co mamy :D
Przyszła mi reklama na maila. Wszystko śmiga, plik czysty, nie mam więcej pytań.
Może to jakaś promocja, nie wiem.
@Midnight Sun
Teoretycznie masz racje, ale w praktyce kilku dodatkowych użytkowników nam nie przeszkodzi. Chyba, że maile będą dostawać miliony.
Póki co trzeba się cieszyć z tego co mamy :D
Napisano 05 październik 2008, 11:09
Temat idzie do kosza. Rekomendacja nieistniejącego programu lub programu dla zamkniętej grupy odbiorców jest sprzeczna z prawem wolnego rynku. Jeżeli chcesz coś rekomendować, to pozwól to innym przetestować, a jeśli nie, to bye.
So have a nice day and see you next time :-)
Bykom - STOP! Promuj akcję, bądź Polakiem.
Bykom - STOP! Promuj akcję, bądź Polakiem.
Napisano 05 październik 2008, 11:50
Jak widać takie głupoty to tylko u nas na forum...
http://www.google.pl/search?hl=pl&clie...=Szukaj&lr=
http://www.google.pl/search?hl=pl&clie...=Szukaj&lr=
1st computer: AMD x2 4200+ / GIGABYTE GA-M61SME / 2GB DDR2 / 7300gt 256GDDR3 / 250 GB / DVD-RW LG / SB Audigy 0090 /A4TECH XL-750 / Logitech 5.1 x-530 / 19' widescreen / SHNOBI & FORTRON 350W / Windows Seven
2nd computer: Celeron 550 / x3100 / 1GB DDR2 / 15,4' widescreen / 120GB / DVD-RW
Other hardware: e51 / Zen Aurvana / iPod nano 4G
2nd computer: Celeron 550 / x3100 / 1GB DDR2 / 15,4' widescreen / 120GB / DVD-RW
Other hardware: e51 / Zen Aurvana / iPod nano 4G
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty