Na początku pragnę się przywitać, ponieważ nie zaglądałem tu od dłuższego czasu. Z uwagi na to, że na nieszczęście poziom ks-ekspert widocznie podupada pragne zaproponować kilka zmian. Sam już nie kupuje ks-ekspert bo zaczynał mnie powoli nudzić i stwierdziłem ze inne gazety są warte więcej uwagi np. Next. Jednym słowem zmieńcie całą gazete. System, działy, ilość stron itp. Ja się pytam po co komuś gazeta z ilością 150 stron (nie wiem ile teraz ma ks-ekspert). Czyż nie lepiej byłoby gdyby gazeta miała 50 stron, a na nich zawarte naprawdę najciekawsze i najważniejsze informacje z całego miesiąca. Gdyby ktoś ją przeczytał chciałby więcej i kupił by następny numer. Z większą ilością stron troche sie przeczyta, troche poogląda screenów a reszty to już się nawet nie będzie przeglądać. Co do działów, po co przeznaczać na nie tak dużo miejsca? Czy nie lepiej pogrupować je w zupełnie inny sposób niż teraz, a następnie przeznaczyć na każdy 1-4 strony? Pozmieniajcie troche, pododawajcie kilka rzeczy i zajmijcie się tym co najważniejsze, a na pewno będzie lepiej. "Stary" ks-ekspert był o niebo lepszy, a odbudować to wszystko będzie ciężko.
Pozdrawiam.
Użytkownik ini edytował ten post 25 listopad 2008, 12:56