Komputer Świat Ekspert - Forum: Nowe GG - Komputer Świat Ekspert - Forum

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Nowe GG raczej się nie udało

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   sinus86 

• W zasadzie tak
  • PipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 1304

Napisano 02 kwiecień 2009, 09:41

Po moich problemach z otrzymywaniem wiadomości na AQQ zostałem zmuszony do instalacji tego czegoś. Brak możliwości rozmów w kartach, te same debilne dźwięki i ten sam niezmienny wygląd. Do tego dość ograniczony zestaw opcji. Póki co zajmuje w pamięci 20 MB, taki drobny plus. Jestem niezadowolony.

Gigabyte M52L-S3 | Athlon X2 5000+ | 4 GB DDR2 | Asus EN9800GT | Samsung 500 GB SATA II
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Radek 

• Uczestnik
  • PipPip
  • Postów 575

Napisano 02 kwiecień 2009, 10:52

20MB? To chyba nie jest gg. Używam wersji 7.7 i zajmuje 25MB, a wersja 8 (nowa) zajmuje 40-50MB + słownik 20MB
PS jeszcze dodam, że w tej chwili opera z 4 zakładkami zajmuje mi 115MB, więc widać jakie to 'nowe' gg wspaniałe :/

Użytkownik Radek edytował ten post 02 kwiecień 2009, 10:54

0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   sinus86 

• W zasadzie tak
  • PipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Postów 1304

Napisano 02 kwiecień 2009, 11:48

Rzeczywiście, w tej chwili 40 MB, 20 było na starcie. Słownik wyłączyłem.

Gigabyte M52L-S3 | Athlon X2 5000+ | 4 GB DDR2 | Asus EN9800GT | Samsung 500 GB SATA II
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Ferrari 

• Tajny agent USB
  • Grupa: Moderatorzy
  • Postów 3424

Napisano 02 kwiecień 2009, 13:49

Jest możliwość rozmów w kartach. Domyślne dźwięki stały się tak rozpoznawalne, że ich chyba nie zmienią. Niestety część opcji usunęli. Użycie pamięci jest wysokie - to główny minus. Teraz plusy:
+ sprawdzanie pisowni
+ rozmowy głosowe bez pogłosu - niestety do pamięci ładuje kolejną dużą dawkę MB
+ radio bez potrzeby instalacji Winampa
Przygoda w Biurowej Dzielnicy - TODA :: Przyszłość sieci Webb i informatyzacja Polski
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Asdef 

• defragmentator mózgów
  • PipPipPipPip
  • Postów 2962

Napisano 02 kwiecień 2009, 14:44

Wyświetl postUżytkownik Ferrari dnia 02.04.2009 14:49 napisał

właściwie to jest jedyny plus :P

no jeszcze sie mniej wiesza... ale to żadna rewolucja :/

jedno mi sie podoba, obsługa wielu numerow na raz... :)

Użytkownik Asdef edytował ten post 02 kwiecień 2009, 14:45

Nie możesz znaleźć odpowiedzi na swoje pytanie? – my ci pomożemy PC Town najwyższy poziom w sieci !

http://imstacja.pl <- zapraszam do sluchania radia z muzyka niezależną zero komerchy!
Forum PC Town

Magazyn wolnego oprogramowania INSERT wydanie 1
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Gruchi 

• Webmaster
  • PipPip
  • Postów 542

Napisano 02 kwiecień 2009, 16:10

Wyświetl postUżytkownik sinus86 dnia 02.04.2009 11:48 napisał

Rzeczywiście, w tej chwili 40 MB, 20 było na starcie. Słownik wyłączyłem.

AQQ tylko 6,5 MB :)
Titans:
|| Windows 7 Professional x64 PL || Intel Core 2 Quad Q6600 || Gigabyte P35-DS3L s775 Box || DDR II 8192 MB 800 MHz || GeForce 9600GT 1024 MB DDR3 ||
|| Seagate 500 GB SATAII ||Chieftec ATX 500 W ||
DVDRW Samsung SH-S202N || Samsung SyncMaster 953BW "19" WideScreen ||

0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Radek 

• Uczestnik
  • PipPip
  • Postów 575

Napisano 02 kwiecień 2009, 17:16

Jest możliwość rozmów w kartach. Domyślne dźwięki stały się tak rozpoznawalne, że ich chyba nie zmienią. Niestety część opcji usunęli. Użycie pamięci jest wysokie - to główny minus. Teraz plusy:
+ sprawdzanie pisowni
+ rozmowy głosowe bez pogłosu - niestety do pamięci ładuje kolejną dużą dawkę MB

Dźwięk to akurat sobie podmieniłem - to żaden problem, ale:
-sprawdzanie pisowni u mnie tak zamulało, że potrafiłem pisać już trzecie słowo, gdy w okienku pojawiało się dopiero pierwsze
-usuwanie pogłosu, to mam w sterach do dźwiękówki i działa idealnie
-radio z gadulca słuchałem tylko ze dwa razy (w zeszłym roku, gdy zdecydowałem się w końcu zainstalować gg i sprawdzałem jak to działa)

Właściwie jedyny komunikator który by mi pasował to Pidgin. Niestety jego współpraca z gg idealna nie jest (na obrazkach się wiesza - a często przesyłam)

PS Acha - że niby się mniej wiesza... To chyba inny build testowaliśmy ;)

Użytkownik Radek edytował ten post 02 kwiecień 2009, 17:19

0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   sinus86 

• W zasadzie tak
  • PipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Postów 1304

Napisano 02 kwiecień 2009, 17:46

Jest możliwość rozmów w kartach.

Możesz napisać gdzie to jest w opcjach? W rozmowie z kilkoma osobami przełączanie okien jest dość kłopotliwe.

// poniżej: dzięki, zrobiłem. ;)

Użytkownik sinus86 edytował ten post 02 kwiecień 2009, 19:02

0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Ferrari 

• Tajny agent USB
  • Postów 3424

Napisano 02 kwiecień 2009, 18:58

W opcjach raczej tego nie znajdziesz, ale poszukaj w oknie rozmowy. :)

Kiedyś zainstalowałem komunikator Pidgin. Wysypał się przy podstawowej operacji. Wywaliłem od razu. Polecam Psi. Wprawdzie potrzebuje więcej pamięci RAM i dłużej uruchamia się, gdyż bazuje na QT, ale jest stabilny i konfigurowalny. Trzeba mieć tylko konto w sieci Jabber, a GG obsługiwać za pomocą transportów, co też często jest niewygodne. Dobrą alternatywą jest jeszcze Tlen.pl. Obsługuje GG, ale też obładowany reklamami (w 6.00.2.49 jeszcze nie ma bannera nad listą kontaktów).

Użytkownik Ferrari edytował ten post 02 kwiecień 2009, 19:01

Przygoda w Biurowej Dzielnicy - TODA :: Przyszłość sieci Webb i informatyzacja Polski
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   cimlik 

• chill cout
  • PipPip
  • Postów 640

Napisano 03 kwiecień 2009, 14:50

Co do umieszczenia nowej wersji w dziale baty całkowicie się zgadzam. Nie dodano żadnych funkcji, które mogłyby uprzyjemnić korzystanie z programu i zrezygnowanie z zamienników (zakładki i inne drobne poprawki nie nadrabiają fatalnego, ociężałego interfejsu, wolnego działania i sporej ilości bugów).
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Paladyn 

• Uczestnik
  • PipPipPip
  • Postów 1184

Napisano 14 kwiecień 2009, 09:45

Wyświetl postUżytkownik cimlik dnia 03.04.2009 15:50 napisał

Co do umieszczenia nowej wersji w dziale baty całkowicie się zgadzam. Nie dodano żadnych funkcji, które mogłyby uprzyjemnić korzystanie z programu i zrezygnowanie z zamienników (zakładki i inne drobne poprawki nie nadrabiają fatalnego, ociężałego interfejsu, wolnego działania i sporej ilości bugów).

No i brak szyfrowania rozmów...
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   Kamil1000 

• Początkujący Uczestnik
  • Pip
  • Postów 145

Napisano 07 maj 2009, 20:40

Wyświetl postUżytkownik sinus86 dnia 02.04.2009 10:41 napisał

<ciach> Póki co zajmuje w pamięci 20 MB, taki drobny plus. <ciach>

Wyświetl postUżytkownik Radek dnia 02.04.2009 11:52 napisał

<ciach> a wersja 8 (nowa) zajmuje 40-50MB + słownik 20MB <ciach>

Wyświetl postUżytkownik sinus86 dnia 02.04.2009 12:48 napisał

Rzeczywiście, w tej chwili 40 MB, 20 było na starcie. <ciach>

<ciach> Użycie pamięci jest wysokie - to główny minus. <ciach>

Wy chyba używaliście jakiś wersji pre-alfa, bo ja mam zaledwie niecałe 5 MB + słownik 132 KB:
Dołączona grafika

Wyświetl postUżytkownik Gruchi dnia 02.04.2009 17:10 napisał

AQQ tylko 6,5 MB :)

Jak widzisz na screenie wyżej Nowe GG ma u mnie mniej. Ja zawsze byłem przekonany do oryginalnego klienta. (Wyjątek - Linux, na którym korzystam z Kadu) Kiedyś używałem AQQ przez kilka dni i nie spodobało mi się i wróciłem do GG.
Dołączona grafika
(łącze 100 Mb/s, ISP - WCSS/WASK)
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   Vieslav 

• Początkujący Uczestnik
  • Pip
  • Postów 358

Napisano 10 czerwiec 2009, 12:39

To i ja dorzucę coś od siebie: okienko do wpisywania tekstów zmniejszyło mi się do jednej linijki i za nic nie chce się powiększyć, w okienku rozmowy (po wczesnym zminimalizowaniu i przywróceniu) "ucieka" kursor od tekstu, tzn piszesz i nagle nie pojawiają się literki, klikasz w pole rozmowy i dopiero można pisać --> problemem jest ciągle odświeżająca się reklama; gdy się odświeża znika kursor tekstowy. Ponadto wysyłanie smsa w tym czymś to męka. Nie dość, że nie można zmienić podpisu to jeszcze dojście do samej opcji "sms" sporo czasu zajmuje (chodzi mi o jej znalezienie).
PC: AsRock ALiveXFire-eSATA2, AMD Athlon 64 X2 6000+, Palit GeForce 8600 GT sonic + (740/2220 mhz), 2x1GB Patriot 800 Mhz CL5, Seagate Barracuda 500GB + 160GB, Pioneer DVD-RW DVR-218L, Chieftec 450W
Laptop: Aristo Smart W350 (C2D T6600, 2GB RAM, IGMA4500HD, HDD 250GB, DVD+-RW)
Orange Freedom 6 mb/s
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   Ferrari 

• Tajny agent USB
  • Postów 3424

Napisano 10 czerwiec 2009, 12:54

@Kamil1000: A teraz wyświetl kolumnę Rozmiar pamięci wirtualnej i dodaj użycie RAM i pliku stronicowania.

Zapowiadało się dobrze, ale coś im jednak nie wyszło. Trzeba czekać, aż przebudują interfejs i poprawią błędy.
0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   Vieslav 

• Początkujący Uczestnik
  • Pip
  • Postów 358

Napisano 11 czerwiec 2009, 14:54

+ kłopot z polskimi znakami: alt myli mu się czasem z shiftem i zamiast ą, ę, ż, ć wychodzi A, E, Z, C.
PC: AsRock ALiveXFire-eSATA2, AMD Athlon 64 X2 6000+, Palit GeForce 8600 GT sonic + (740/2220 mhz), 2x1GB Patriot 800 Mhz CL5, Seagate Barracuda 500GB + 160GB, Pioneer DVD-RW DVR-218L, Chieftec 450W
Laptop: Aristo Smart W350 (C2D T6600, 2GB RAM, IGMA4500HD, HDD 250GB, DVD+-RW)
Orange Freedom 6 mb/s
0

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   BadSowa 

• Użytkownik zbanowany
  • Pip
  • Postów 157

Napisano 14 czerwiec 2009, 12:20

jedna wielka tragedia. juz sam wyglada mnie dobija, a szybkosc dzialania na starszych komputerach to prawidzwy koszmar ;/ przeladowane bezsensownymi funkcjami. imho gadugadu powinno pomyslec o jakiejs kontunacji straszych wersji gg. bez miliona dodatkow, a czyste, proste i aktulane.
jedynye gg ktorego moge uzywac to 6.1(17MB w pamieci) ;) a na codzien konnekt : )
0

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   Ferrari 

• Tajny agent USB
  • Postów 3424

Napisano 14 czerwiec 2009, 18:02

Nowe GG podąża w złym kierunku - możemy to zmienić
0

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   Petermechanic 

• Stały Uczestnik
  • PipPipPip
  • Postów 1037

Napisano 14 czerwiec 2009, 20:56

Sorry, że się wtrące, ale Panowie - nie ma innych alternatyw? Konkurencja jest :) Nie pasuje Wam? Są inne komunikatory, typu Jabber, ale nie musicie się martwić o ludzi z Gadu-Gadu - istnieje coś takiego jak transport GG, który jest już nieoficjalnie poprawiony i wspiera protokół Nowego Gadu-Gadu. AQQ, Miranda IM, Kadu - to tylko nieliczne z wachlarzu klientów Gadu-Gadu (lub alternatyw).

Użytkownik Petermechanic edytował ten post 14 czerwiec 2009, 20:57

Na Forum KŚE od 16.07.2005, 9:30 (ID: 18840)
0

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   Ferrari 

• Tajny agent USB
  • Postów 3424

Napisano 14 czerwiec 2009, 21:11

Jednak Gadu-Gadu jest polską marką i nie można dopuścić do tego, aby zepsuli całkowicie ten komunikator. Nowa wersja GG wymaga dobrego sprzętu. To chyba nie jest wina biblioteki QT, tylko źle napisanych algorytmów.
0

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   Petermechanic 

• Stały Uczestnik
  • PipPipPip
  • Postów 1037

Napisano 15 czerwiec 2009, 21:33

Może i zżerać 50MB... Gajim teraz zużywa 34MB, ale to nic - ważne, żeby działał stabilnie - ostatnio zainstalowałem z ciekawości NGG - nieciekawy efekt.
Na Forum KŚE od 16.07.2005, 9:30 (ID: 18840)
0

#21 Guest_Michał_Klim_*

• Grupa: Guests

Napisano 16 lipiec 2009, 09:40

Wyświetl postUżytkownik Ferrari dnia 14.06.2009 19:02 napisał

Nowe GG podąża za $$$$$
I tego nie da się zmienić
0

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   bartek00000000 

• Nowy Uczestnik
  • Postów 76

Napisano 20 lipiec 2009, 18:35

Wiecie co wam powiem?

To Nowe GG jest jakie jest, ale takie troche za bardzo... na wyrost...

Np. Jak sobie wyłączyłem dźwięki (bo nie lubię jak bez przerwy sa dzwieki dostpenosci i w ogole), to jak przychodzi wiadomosc to mi sie nie pojawia ze .... przesyla wiadomosc, tylko mruga ikonka gg. Jak sie na nia najedzie to dopiero pisze.

I w ogole takie sobie. Mogliby zrobic deko lepsze. I tak sporo osob siedzi na 7.7

A!! Wersja finalna moim zdaniem niezbyt sie rozni od bety. Jeden beton ;D
www.bartekbaran.cba.pl
http://bartekbaranews.blogspot.com/

ZAPRASZAM

Pozdrawiam
0

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   Kmieciu 

• Stały Uczestnik
  • PipPipPip
  • Postów 1060

Napisano 25 lipiec 2009, 22:07

Wyświetl postUżytkownik Ferrari dnia 14.06.2009 22:11 napisał

Jednak Gadu-Gadu jest polską marką i nie można dopuścić do tego, aby zepsuli całkowicie ten komunikator. Nowa wersja GG wymaga dobrego sprzętu. To chyba nie jest wina biblioteki QT, tylko źle napisanych algorytmów.

Co z tego że jest polską marką? Jest marką nie mającą żadnego znaczenia zagranicą. GG powinno w ogole przestać istnieć, tylko utrudnia polskim internautą komunikacje ze światem. To źle ze polacy przyzwyczaili się do polskiego komunikatora mającego znikome zalety poza możliwością rozmowy z kolegami z okolicy, zamiast używać komunikatorów jak MSN, AIM, Skype, czy Yahoo! Messenger, zdecydowanie nie mówie tu o jakości tych programów, czy mają zbędne funkcje czy nie itp. ale o tym że w przeciwieństwie do gg są używane przez osoby z róznych krajów. Bo poza osobami znającymi polski, albo mających polskich znajomych, nie ma powodu by ktoś spoza polski gg używał. Jeżeli ktoś będzie chciał porozmawiać z kims z zagranicy będzie potrzebował dwóch komunikatorów, jednego obejmującego większość krajów, poza polską i innymi krajami trzeciego świata, oraz drugiego, gg by móc rozmawiac z zacofaną resztą znajomych ogarnietych szałem gg, nk, fotki i innych bzdur dla mas.
0

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   Grejpfrut14 

• naturalny bez konserwantów
  • PipPipPipPip
  • Postów 4156

Napisano 26 lipiec 2009, 01:10

Wyświetl postUżytkownik Kmieciu dnia 25.07.2009 23:07 napisał

Co z tego że jest polską marką? Jest marką nie mającą żadnego znaczenia zagranicą. GG powinno w ogole przestać istnieć, tylko utrudnia polskim internautą komunikacje ze światem. To źle ze polacy przyzwyczaili się do polskiego komunikatora mającego znikome zalety poza możliwością rozmowy z kolegami z okolicy, zamiast używać komunikatorów jak MSN, AIM, Skype, czy Yahoo! Messenger, zdecydowanie nie mówie tu o jakości tych programów, czy mają zbędne funkcje czy nie itp. ale o tym że w przeciwieństwie do gg są używane przez osoby z róznych krajów. Bo poza osobami znającymi polski, albo mających polskich znajomych, nie ma powodu by ktoś spoza polski gg używał. Jeżeli ktoś będzie chciał porozmawiać z kims z zagranicy będzie potrzebował dwóch komunikatorów, jednego obejmującego większość krajów, poza polską i innymi krajami trzeciego świata, oraz drugiego, gg by móc rozmawiac z zacofaną resztą znajomych ogarnietych szałem gg, nk, fotki i innych bzdur dla mas.

ilu ludzi ma tylu znajomych z zagranicy z ktorymi chca gadac na komunikatorze? bo imho to dosyc znikoma liczba. btw nie widze problemu z uzywaniem kilku komunikatorow kwestia 20mb ramu wiecej, zreszta sam wymieniles 4 rozne ogolnoswiatowe komunikatory - wiec szczerze wole miec jeden polski ktory maja wszyscy niz znajomych porozpieprzanych po 4 roznych ogolnoswiatowych sieciach.

multikomunikatory? mozna na nich odpalic takze gg, wiec co za roznica czy mam tam msn+aim+yahoo czy msn+aim+yahoo+gg ? numerek wiecej do zapamietania i zuzyte kilka mb ramu wiecej.

Użytkownik Grejpfrut14 edytował ten post 26 lipiec 2009, 01:14

0

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   Ferrari 

• Tajny agent USB
  • Postów 3424

Napisano 26 lipiec 2009, 10:32

Coraz więcej programów zagranicznych ma obsługę Gadu-Gadu. Chociaż to polska sieć, jest używana przez Polonię w innych krajach. Dla GG Networks liczy się kasa, więc komunikator i usługi podążają w obecnym kierunku. Po ostatniej akcji GG zmienia się na lepsze i może coś z tego wyjdzie. Rozmowy wideo miał już Tlen kilka lat temu. Jest jednak mało popularny, a teraz też pojawia się coraz więcej reklam. Chyba tylko u nas, bo w zagranicznych komunikatorach nie ma miejsca na takie praktyki!

Użytkownik Ferrari edytował ten post 26 lipiec 2009, 10:34

0

#26 Użytkownik nie jest zalogowany   le_vampire 

• Nowy Uczestnik
  • Postów 51

Napisano 27 lipiec 2009, 16:15

Z gg zrezygnowałem wieki temu. Np. mając dwa profile, mogłeś (bez dodatkowych programów itd) bez najmniejszych problemów zalogować się na drugi profil, do którego nie znałeś hasła.
A druga sprawa to programy, wskazywało się jeden plik i jak byk miałeś podane hasło. To odpychało. (pomijając brak zakładek, głupie reklamy itd). Korzystam z AQQ i jestem zadowolony, przydaje się opcja wysyłania screena z określonego obszary pulpitu (korzystam z tego właściwie codziennie).
0

#27 Użytkownik nie jest zalogowany   Marcus Pollius 

• WINDOWS baby :-)
  • Postów 19

Napisano 14 sierpień 2009, 00:59

Największy problem to brak możliwości rozmów z innymi sieciami (!), masa zbędnych gadżetów z których niemal nikt nie korzysta (radio na przykład) i przymulanie na słabszych komputerach oraz beznadziejny interfejs nie poprawiają sytuacji tego programu i jego wizerunku w moich oczach. To nie są oczywiście jedyne wady, ale one wystarczają, żeby przestać czytać i odinstalować GG.
0

#28 Użytkownik nie jest zalogowany   Leogict 

• Nowy Uczestnik
  • Postów 56

Napisano 22 wrzesień 2009, 22:33

Wywalcie to badziewie gg, ja zrobiłem tak: mam numer gg, wywaliłem gg, zainstalowałem najnowsze AQQ (na prokole jabber), zaimportowałem numer gg do AQQ i teraz mam gg i jabbera w AQQ :)

A najnowsze AQQ to miód... mnóstwo opcji, częste aktualizacje, karty, spodobała mi się opcja bezpośredniego wysyłania wysyłania screenów dowolnego okna, pulpitu, wycinka.

Użytkownik Leogict edytował ten post 22 wrzesień 2009, 22:35

0

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox

PxxLT  : (04 luty 2012 - 21:31) Wieki przeminęły a tu nadal ciągle te same osoby się tylko udzielają :D
_smerf_  : (01 luty 2012 - 18:59) aktualne mrozy zamroziły całe forum
sauron  : (27 styczeń 2012 - 13:25) zauktualizowane. Pytanie jest tylko jedno, ale odpowiedź trzeba podać słownie.
Ferrari  : (26 styczeń 2012 - 17:47) A jednak boty są. Trzeba kazać wpisać odpowiedź słownie, albo zastawić inne pułapki. Wszystkie wpisują "google" w pole Tlen.
sauron  : (26 styczeń 2012 - 01:17) Póki nie będą mieć zaimplementowanego języka polskiego nic nie zdziałają ;) Najwyżej mogą na ślepo wpisywać proste wyniki działań typu "1 dodać 1". Raz może trafią, ale wtedy można zrobić trochę bardziej skomplikowane równanie i już leżą
Pretender  : (25 styczeń 2012 - 19:45) nie potrafia odpowiedziec na proste pytanie ;)
Pretender  : (25 styczeń 2012 - 19:44) sauron metoda z zabezpieczeniem tekstowym zadzialala..boty jak na razie nie sforsowaly tego, jeszcze raz dzieki :)
yojo2  : (24 styczeń 2012 - 17:05) a to przepraszam.
sauron  : (24 styczeń 2012 - 10:48) Nie przedzierają się. To są po prostu "stare boty", które jeszcze nie zostały zbanowane. Żaden nowy nie powstał po 18 styczcnia.
yojo2  : (24 styczeń 2012 - 05:57) boty sie nadal przedzieraja :(
Pretender  : (23 styczeń 2012 - 11:14) ile mam czekać na Diablo III...??? <zły> ;)
Pretender  : (23 styczeń 2012 - 09:03) ok, dzięki, spróbujemy..:)
sauron  : (22 styczeń 2012 - 21:19) @pretender - zwykłe, dodatkowe pole przy rejestracji. Działanie matematyczne (po polsku) i wsio. Nie sądze, żeby boty się przez to przebiły. Ludzie z IQ mniejszym niż rozmiar buta też się nie przebiją - dodatkowy plus.
dawido90  : (22 styczeń 2012 - 17:40) http://www.makelifeasier.pl/ - blog Kasi Tusk ;-)// To jednak fake, osoba strona, ale i tak niezłe.
Pretender  : (22 styczeń 2012 - 10:03) Potwierdzenie Tekstowe - cos takiego jest lepsze?
Pretender  : (22 styczeń 2012 - 09:56) sauron ten rodzaj zabepieczenia to jest to jakis modul? itp/ mozna to gdzies kupic i sobie zainstalowac do swojego forum?
sauron  : (22 styczeń 2012 - 09:04) Onet padł w nocy na 30sek
dawido90  : (22 styczeń 2012 - 00:15) no i bardzo dobrze
sauron  : (22 styczeń 2012 - 00:05) europarl.europa.eu
sauron  : (22 styczeń 2012 - 00:04) Na profilu FB Anonymous informuje, że biorą się za stronę parlamentu europejskiego
Rozszerz pole shoutboxa