Trochę się zbłaźniłem i kupując wczorajw Empiku Biblioteczkę Eksperta Java, szkoła programowania, nie zwróciłem uwagi,
że na pierwszej stronie nie ma płyty (nie zwróciłem nawet uwagi, że w ogóle powinna tam być).
Właśnie się zorientowałem i przyznam, że trochę mi szkoda... nie samych programów, ale chociaż kody źródłowe....
(choć miłobyłoby mieć w końcu wszystkie programy pod Jave na jednej płytce).
Co mam wiec w takiej sytuacji zrobić?
Redakcja płyty mi nie wyśle, bo czemu miałaby? W Empiku płyty mi nie dadzą, bo też czemu mieliby uwierzyć...
Pojsc do Empiku i po prostu wziąć sobie płytę, która jakby nie patrzeć należy mi się, bo (też) za nią zapłaciłem...?
Nie wnikam czy ktoś inny sobie wlasnie tak zrobił nie płacąc i dlatego tej płyty tu nie ma... czy Empik zachowuje się jak kioskarze
zabierając płyty z gazet, a potem zapominając ich wręczyć klientowi gdy ten dokonuje zakupu...
Strona 1 z 1
Pytanko o płytę Biblioteczka - JAVA
Napisano 25 kwiecień 2009, 17:51
najpierw pokojowo, potem siłą 
dzisiaj też byłem w empiku po tą właśnie biblioteczkę i też nie było płyty(na szczęście nie kupiłem), a w innych KŚ(nie tych o Javie) były więc raczej nie zbiera ich empik...
dzisiaj też byłem w empiku po tą właśnie biblioteczkę i też nie było płyty(na szczęście nie kupiłem), a w innych KŚ(nie tych o Javie) były więc raczej nie zbiera ich empik...
Ale pamiętaj, to jest tylko moje zdanie i nie musisz się z nim zgadzać...
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty