Komputer Świat Ekspert - Forum: Jak zostać cieniem w Gothic 1 - Komputer Świat Ekspert - Forum

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Jak zostać cieniem w Gothic 1

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Roomster 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 42
  • Rejestracja: 19-styczeń 09

Napisano 16 czerwiec 2009, 11:27

Witam! Po raz pierwszy przechodzę Gothic 1 i mam pytanie - jak zostać cieniem? Od początku było tak:
1. zrobiłem wszyskie zadania dla cieni (Rączka, Zły, Dexter itd),
2. zrobiłem test zaufania.
3. zapłaciłem Thorusowi 1000 bryłek rudy
4. pytałem Diego <Jak tam z moją opinią w obozie?>, on odpowiadał, ale cały czas pisało <Warunek przyjęcia: 5>
5. a teraz nie mogę dostać się do Gomeza
Dlaczego? Proszę o pomoc.
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Bramborak 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 34
  • Rejestracja: 14-sierpień 08

Napisano 16 czerwiec 2009, 12:31

Musisz mieć co najmniej 5 poziom mistrzu...
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Roomster 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 42
  • Rejestracja: 19-styczeń 09

Napisano 16 czerwiec 2009, 13:27

hehe. mistrz ma już 5 lvl ale gdy wchdzę do Garonda to on coś krzeczy <oddaj mój miecz> i zaczyna mnie walić, wpisałem kod na chyb Gniew Innosa. I co - trzeba go wywalić z eqipunku?
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Lupinek 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 399
  • Rejestracja: 23-lipiec 04

Napisano 16 czerwiec 2009, 22:32

Wczytaj od momentu, kiedy nie masz kodów - to żadna gra.
Thorusowi nie musisz płacić, wystarczy wykonać zadanie dla niego, a później Diego Ci zezwoli na przejście (gdy zdobędziesz 5 poziom).
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Leogict 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 49
  • Rejestracja: 11-czerwiec 09

Napisano 29 sierpień 2009, 16:33

Graj bez kodów, ta gra jest tylko z początku trochę trudna, potem jest już łatwo, a gra z kodami zabija całą przyjemność z gry.
Muszę przejść magiem :)
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   daniel00199 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 1
  • Rejestracja: 23-grudzień 11

Napisano 23 grudzień 2011, 15:47

Mam ten sam problem co Roomster ale mam już 5 poziom i Diego mi nic nie mówi poszedłem po ten list do kopalni oddałem mu i nic. Co mam dalej robić???
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   kubson:D 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 1
  • Rejestracja: 28-kwiecień 12

Napisano 28 kwiecień 2012, 08:19

A zrobiłeś juz questy u:Squatiego,złego,rączki,świstaka,Thorusa i Dextera? ;)
0

Strona 1 z 1


Szybka odpowiedź

  

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych


Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox

wojtek0569  : (26 marzec 2015 - 16:12) Odsyłamy wsztkich na: http://forum.komputerswiat.pl/
Wiciu  : (24 marzec 2015 - 20:44) Nie, smialo mozesz tez spamowac :-) sreacst
Ajgor  : (08 marzec 2015 - 18:30) Czy tego forum nikt nie pilnuje? Nikt nie zauważył, że niejaki EdwinKt zaspamował całe forum jakimiś kiblami?
Ajgor  : (08 marzec 2015 - 18:29) admin
dawido90  : (01 marzec 2015 - 12:22) no ale nic się nie zrobi już
dawido90  : (01 marzec 2015 - 12:22) @sinus, nieda się ukryć. :)
eminem14  : (25 luty 2015 - 17:57) http://forum.ks-ekspert.pl/topic/409990-pytanie-o-programy-z-grupy-acdsee-przegladarki-plikow-graficznych/
eminem14  : (25 luty 2015 - 17:56) Siema, może ktoś pomóc wybrać, który z trzech programów zainstalować: http://forum.ks-ekspert.pl/topic/409990-pytanie-o-programy-z-grupy-acdsee-przegladarki-plikow-graficznych/ ?
Hubot  : (18 luty 2015 - 21:00) Poda ktoś linka?
Hubot  : (18 luty 2015 - 20:59) Zna ktoś stronę oficjalną GG Alice gg:16?
Th0mas  : (18 luty 2015 - 00:03) Witam martwe forum.
sinus86  : (17 luty 2015 - 22:31) kiedyś sporo się tu siedziało
sinus86  : (17 luty 2015 - 22:27) ostatnio szukałem czegoś w google i jeden z pierwszych wyników prowadził do tego forum, wtedy mi się o nim przypomniało
sinus86  : (17 luty 2015 - 22:26) zgadza się ;) ale firefox okazał się sprytniejszy i zapamiętał mi to nowe hasło :D
dawido90  : (13 luty 2015 - 14:32) @sinus86 Czasem nie Ty miałeś zmienić hasło na byle jakie i już się tu nie logować? :D
wojtek0569  : (01 luty 2015 - 16:46) Niedługo to forum zostanie połączone z forum.komputerswiat.pl
wojtek0569  : (01 luty 2015 - 16:46) Nie dało się upilnować bootów ponieważ jest ich zbyt dużo.
strefacst  : (28 styczeń 2015 - 22:09) chyba nawet redakcja tu nie bywa skoro porno od 14 stycznia tu leży
strefacst  : (28 styczeń 2015 - 22:07) zarejestrowałem się tu w 2003 r. i pamiętam że na tym forum godzinami się siedziało. pamiętało się adminów i moderatorów. a teraz tu tak nic nie ma.
sinus86  : (27 styczeń 2015 - 22:00) zagląda ktoś ze starej gwardii?
Rozszerz pole shoutboxa

DIGDIP