siema
nie wiem czy jeszcze ktos tu zaglada ale sprobuje napisac
mam windows ME I otoz mam takiego pecha ze otwieraja mi sie wszystkie strony jakie tylko zechce ale akurat pechowo nie kilka na ktorych mi zalezy,m.in logowanie i rejestrowanie na youtube ,ale samo youtube chodzi...na pasku postepu pojawiaja sie 2 rozne komunikaty/oczywiscie na glownej stronie jest pokazane ,ze nie mozna wystwietlic strony/:
res:C:WINDOWS/SYSTEM/shdoclc.dll/DNSERROR.HTm...
res:C:WINDOWS/SYSTEM/shdoclc.dll/pagerror.gif
co robic?skanowalem juz system i nic
pomoze ktos???z gory dzieki
Strona 1 z 1
shdoclc.dll -problem,pomocy
Napisano 25 lipiec 2009, 20:56
Użytkownik michukwas dnia 25.07.2009 20:58 napisał
siema
mam windows ME I otoz mam takiego pecha ze otwieraja mi sie wszystkie strony jakie tylko zechce ale akurat pechowo nie kilka na ktorych mi zalezy,m.in logowanie i rejestrowanie na youtube ,ale samo youtube chodzi...na pasku postepu pojawiaja sie 2 rozne komunikaty/oczywiscie na glownej stronie jest pokazane ,ze nie mozna wystwietlic strony/:
Najłatwiejszym rozwiązaniem problemu będzie postawienie Win XP.
Pozdrawiam
Napisano 26 lipiec 2009, 12:32
zmiana win.nie wchodiz w gre niestety bo komputer nie jest moj,co do przegladarek to juz wczesniej probowalem i ani Opera ani Mozilla nie chca mi chodzic
chce po prostu wyeliminowac ten blad w IE shdoclc.dll 'błąd dns programu Internet Explorer' i nie czaje czemu na przyklad wszystko mi smiga normalnie a 2 czy 3 strony akurat nie
chce po prostu wyeliminowac ten blad w IE shdoclc.dll 'błąd dns programu Internet Explorer' i nie czaje czemu na przyklad wszystko mi smiga normalnie a 2 czy 3 strony akurat nie
Napisano 02 sierpień 2009, 13:09
IE6 nie daje rady tego otworzyć i połączenie zdycha, bo jest przeterminowane. Zmień przglądarkę na Operę. Firefox nie zadziała, ale Opera zadziała na pewno, bo używałem jej nie dalej jak miesiąc temu, w najnowszej wersji, na Windows 95B. Po prostu pobierz wersję nie wymagającą Windows Installera 3.1
Poza tym:http://www.likeweb.pl/2009/07/koniec-z-prz...-w-youtube.html
Poza tym:http://www.likeweb.pl/2009/07/koniec-z-prz...-w-youtube.html
--
Pozdrawiam - Kamil
Windows Server 2003 Service Pack 2
Pozdrawiam - Kamil
Windows Server 2003 Service Pack 2
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|