Witam
Mam pytanie odnośnie prenumeraty Komputer Świata Eksperta. Wchodząc, przez stronę wydawcy do kiosku jestem kierowany tu http://kiosk.redakcja.pl/produkty/index.as...6wiat%20Ekspert i mam pytanie, to są prenumeraty, bo tam nic nie pisze ,a cena jak za prenumeratę.
Strona 1 z 1
Pytanie o prenumeratę
Napisano 30 listopad 2009, 23:15
Rzeczywiście, Axel Springer sobie olał sprawę i nie widać, gdzie internauta się znajduje. To są promocyjne ceny prenumeraty rocznej. Wystarczy z menu wybrać prenumeratę i znaleźć się tutaj, a następnie na stronie podanej przez Ciebie.
So have a nice day and see you next time :-)
Bykom - STOP! Promuj akcję, bądź Polakiem.
Napisano 09 grudzień 2009, 15:32
Mam pytanie odnośnie ilości wydań "eksperta" w ciągu roku. Ostatnio miały miejsce małe zawirowania z czasem ukazywania się kolejnych numerów (5/2009 i 6/2009). Chciałbym przedłużyć prenumeratę magazynu o kolejny rok (od 1 do ostatniego numeru z 2010), co kosztowałoby mnie 45zł. Jest to cana za 6 czy inną liczbę magazynów? W sumie to już nie wiem czy ekspert to miesięcznik, dwu-miesięcznik czy kwartalnik? Cena ostatniego wydania to niecałe 19 zł, więc nieopłacalna dla wydawcy byłaby prenumerata za kwotę 45zł, może ktoś wie jak to będzie_
Napisano 09 grudzień 2009, 23:34
Pisz maila do redakcji, bo tylko oni chyba wiedzą.
Tutaj widać, że kwartalnik (w prenumeracie są cztery numery), ale dane nie zawsze mogą być aktualne, skoro wyrównali "Eksperta" na grudzień. Ciekawe kiedy się pojawi pierwszy numer 2010 roku
Tutaj widać, że kwartalnik (w prenumeracie są cztery numery), ale dane nie zawsze mogą być aktualne, skoro wyrównali "Eksperta" na grudzień. Ciekawe kiedy się pojawi pierwszy numer 2010 roku
So have a nice day and see you next time :-)
Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Dodaj odpowiedź