Mam właśnie taki problem. Po jakimś czasie od zainstalowania systemu zniknęło mi ok 20GB miejsca na partycji C. Przeczytałem już wiele porad na różnych forach na ten temat i dalej nic nie dało. Przywracanie systemu wyłączone, raportowanie błędów też, pamięć wirtualna ustawiona poprawnie. O co może chodzić, jeżeli wszystkiego co mam na C jest w sumie ok 10 GB?
Strona 1 z 1
Znikające miejsce na partycji systemowej Vista Ultimate
Napisano 12 styczeń 2010, 21:59
Zobacz w Opcje Folderów i zaznacz pokaż ukryte pliki i, pokaż pliki systemowe, zobacz czy niema tam folderów typu FOUND.$01
Czasami CHKDSK robi takie psikusy próbuje naprawić uszkodzone sektory, tworząc ogromne pliki a odzyskane dane i tak są bezużyteczne.
Czasami CHKDSK robi takie psikusy próbuje naprawić uszkodzone sektory, tworząc ogromne pliki a odzyskane dane i tak są bezużyteczne.
Napisano 12 styczeń 2010, 22:43
Użytkownik Qenix dnia 12.01.2010 23:59 napisał
Zobacz w Opcje Folderów i zaznacz pokaż ukryte pliki i, pokaż pliki systemowe, zobacz czy niema tam folderów typu FOUND.$01
Niestety pudło. Ja nawet scandiska nie używam. Sprawdziłem, żeby być pewnym ale niestety nic :/
i3 530 @ 2,93 GHz , 2*2Gb DDR3 OCZ Gold, GTX 460 TOP Direct CU 1 Gb DDR5, Seagate - Barracuda 2*500 Gb, Gigabyte P55-UD3L
Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Dodaj odpowiedź