moja wiedza linuksowa to jest Ekspertowa ;p (tj. tyle co w Ekspercie - tylko te wskazówki to jakieś 'drętwe'), czyli nikła. Doświadczyłem tylko z tymi na płytce LiveCD, co to raz dane (chyba z 8 dystrybucji) do plusowego Eksperta 2008?, nie licząc w dawnych czasach FreeDOSu ale to chyba nie to..
Jeszcze, jaki system - dyskietkowy (coś jak freesco) - na 386DX [40MHz] i Ram 8MB? myślałem żeby by na routhera dać
Ostatnie - na kompa, króry miał Pentium 166MHz bez MMX-a z Ram 32MB - tam był w2k, nie najgorzej chodził - napewno lepiej od w9x, hie - jaki sys altrnatywny najlepiej by dawać, na to?? kiedyś myślałem czyby nie zrobić z tego sieciowego serwa, bo miał dyski scsi 10k obr/minut, choc tylko 1,2GB :\ oddałem znajomym ale może powróci więc warto wiedzieć na przyszłość ;p
to chyba na tyle, dziękuję
\\ sorki, za małe zamieszanie wśród postów, ale chyba właśnie zrozumiałem różnicę między Forum a Czatem :| także, teraz będę się pilnował "złotej zasady jednego posta na temat", myślę że to dobra zasada i zgodna z regulaminowym zaleceniem regulaminu żeby 'nienabijać' postów
(zdaje sobie - już - sprawę że tu jest schemat: pytanie-odpowiedzi/sugestie - a zadane pytania pomocnicze, po uzupełnieniu postu są kasowane?) \\
Użytkownik Maciej :) edytował ten post 30 styczeń 2010, 17:49

Logowanie »
Dodaj odpowiedź