W pewnym folderze mam ukryte pliki, które chciałbym zobaczyć. Więc wybieram narzędzia-opcje folderów-pokaż ukryte pliki i foldery. Efekt? Pliki się nie pokazują. Podobna operacja poprzez Panel Sterowania też nie pomaga. Chodzi o folder temp. Co może być tego przyczyną?
Strona 1 z 1
nie pokazuje ukrytych plików i folderów
Napisano 30 styczeń 2010, 20:45
System z SP2 - możesz zapuścić także ComboFix
Mój komp: Asus P5K, Intel Core 2 Duo E6750, 2x1GB GeiL DDR2 800 Mhz, Palit GeForce 8600GT Sonic+ 256MB DDR3, Samsung SpinPoint F3EG 500GB , Chieftec 450W, Windows Vista Home Premium
Mój Last.fm
Mój Last.fm
Napisano 30 styczeń 2010, 21:40
Przeskanuj cały dysk jakimś antywirusem -najlepiej odpalonym nie z Windows, ale z CD przed ładowaniem systemu a dodatkowo posprawdzaj w Total Commander czy nie ma na dyskach ukrytego pliku "autorun.inf" -on jest często powiązany z tym wirusem.
W razie konieczności Total Commander pozwala wyświetlać ukryte pliki bez względu na system -trzeba tylko włączyć w nim odpowiednią opcję
W razie konieczności Total Commander pozwala wyświetlać ukryte pliki bez względu na system -trzeba tylko włączyć w nim odpowiednią opcję
Napisano 30 styczeń 2010, 21:41
W XP jest kilka folderów dla plików tymczasowych. W opcjach folderów włącz opcję "Pokaż pliki chronione przez system". Jeśli to nie pomoże, wtedy zapuść skan HijackThis oraz OTL i podaj log. Nie stosuj Combofixa bez potrzeby.
Przygoda w Biurowej Dzielnicy - TODA :: Przyszłość sieci Webb i informatyzacja Polski
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Dodaj odpowiedź