Strona 1 z 1
Komputer nie czyta płyty
Napisano 25 kwiecień 2010, 19:51
Ostatnio formatowałem dysk i zainstalowałem Viste Home Premium a następnie Linux Ubuntu. Wszystko było ok więcej czasu spędzałem na Ubuntu, ale chcąc zgrać sobie w grę, która pod emulatorem Wine nie działała odpaliłem viste pograłem i było dobrze. Następnego dnia nie mogłem zainstalować żadnej aplikacji ( zepsuł się instalator Windows ), ale zainstalowałem wersje 4.5 i znowu było dobrze. Kilka dni później chcąc zagrać z kolegą w Warcrafta III musiałem odblokować porty, ale gdy wchodziłem w ustawienia firewalla wyskakiwał błąd, że z nieznanych przyczyn system windows nie może wyświetlić tego elementu. Szukałem rozwiązania w internecie i znalazłem, że trzeba było coś zmajstrować jakąś komendom w "Uruchom" i to wymagało restartu systemu. Wybrałem z menu systemów viste i wyszkoczył błąd i trzeba naprawić go z płytki systemowej. Więc znowu zrestartowałem komputer wybrałem bootwanie z płytki, ale pisze żeby włączyć bootwanie z czego innego albo wsadzić płytkę systemową. Ale gdy odpaliłem Ubuntu płytkę czyta bez problemu. Dosyć się rozpisałem, ale mam nadzieje, że zrozumiecie i otrzymam pomoc
Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Dodaj odpowiedź