Witam serdecznie. Dzisiaj zauważyłem, że z moim windows'em jest coś nie tak. Klikam sobie Start->Wszystkie Programy->Akcesoria->Rozrywka, a tam nic nie ma. Chciałem sobie użyć rejestratora dźwięków, lecz nie udało się. Później włączyłem TeamSpeak'a, aby sobie porozmawiać. Wyskoczył mi błąd, który mówił, że jest brak urządzenia przechwytującego i nagrywającego. Bardzo się zdziwiłem. Odpiąłem mikrofon i głośniki z gniazdek w komputerze, po czym podpiąłem i działało.
W Panelu Sterowania w "Dźwięki i Urządzenia audio" chciałem przetestować swój mikrofon, ale wyskoczył mi taki błąd "System Windows nie może wykonać polecenia DpvSetup.exe, w celu instalacji użyj apletu Dodaj/Usuń Programy w Panelu Sterowania". Obczaiłem tą sprawę w google. Znalazłem en plik dpvsetup.exe, pobrałem, podmieniłem i nic...
Powiedzieć jeszcze mogę, że muzykę normalnie mogę słuchać i na TS'ie rozmawiać. Jednak męczą mnie sprawy powyżej wypisane. Próbowałem również doinstalowywać pliki z płyty windowsa, ale nie pomogło.
Jeśli ktoś jest w stanie mi pomóc, to bardzo proszę.
Ludzior
Strona 1 z 1
Problemy z dźwiękiem w Win XP dvpsetup.exe i rejestrator dźwięku
Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Dodaj odpowiedź