Dla mnie pomysł bez sensu, potem z braku tematów fuzja z CHIP czy też PC World lub innym czasopismem ... ?
Obydwa fora "umierają" z powodu braku zainteresowania ze strony "właścicieli" - przysłowie mówi "ryba psuje się od głowy" ; a potem analogicznie przenosi sie to na userow ,którzy widzą polityke "olewania" ich ( reklamy na serwisie są najważniejsze - super spam ze strony kompuś-świat.pl); mają gdzieś takie forum i uciekają na inne gdzie ktoś choć trochę pokazujw zainteresowanie (ze strony adminów i nie tylko). Nie wiem jakim cudem obydwie te gazety jeszcze się utrzymują na rynku polskim, może ktoś dopłaca do interesu ...

ale te forum niedługo upadnie jeśli ktoś nie pomyśli nad tym jak je wskrzesić , raz a skutecznie.
Garstka zapaleńców niestety tego nie zmieni (do której ja się niestety zaliczam

).
Ostatnio na forum tylko się narzeka, przebija się ten wątek w wielu tematach, mówi się ,że Polak mna tendencje do narzekania no ale ręce opadaja jak się widzi co się dzieje z jego ulubionym forum , które ma problem począwszy od góry - aminów , modów , usrów skończywszy na niskiej tematyce forum zwiące się "buńczycznie" "Ekspert" ... przychodzi zwykły nowy user i szuka "Ekspertów"

... czy choć raz jakiś admin napisal do kogoś co ma zrobić z danym problemem ?
Jedna odpowiedź raz na czas a ile mogłaby znaczyć, świadczyłaby ,że jest ktoś kto czuwa - kiedyś był "Dzielnicowy" , teraz można to w bajki i legendy wsadzić. Spam, można fuckować - ktoś zauważy ? Chyba jedynie jeszcze ostatni dzielni i wytrwali moderatorzy - wspaniała Katarina lub ktoś inny , gdyby nie to to sądze, że pewne tematy i bluzgi by zostały po dziś dzień, bo zanim admini by się kapli... szkoda słów.
Forum wymaga głebokiego przemyślenia ale nie tak jak ostatnio ,że skończyło się na pieknych planach.
Amen
Sounds of the Universe.............