PS: na poczatku do głowy przychodził mi taki pomysł aby w jakis sposob podlaczyc "odbiornik" internetu od dostawcy do routera, ale jest to chyba nie wykonalne ;P. Nie doczytalem jeszcze, ale mozliwe, zeby tym "odbiornikiem" byl, u ktorego s z dostawcow router, taki na postawienie na parapecie z osobnym zasilaniem i wlan?
Strona 1 z 1
Podział łącza Internet na stancji
Napisano 04 wrzesień 2010, 18:15
Witam, ostatni jeden ze znajomych zadal mi pytanie, a ja zagorzaly informatyk z zaczerwienieniem na twarzy nie wiedzialem co odpowiedziec. Gruntownie pytanie polegalo na tym, czy istnieje mozliwosc, jakakolwiek, aby rodzielic lacze na stancji od dostawcy typu iplus, czy tez orangefreedom. Dodatkowo zastanawialo mnie to,ze jezeli istnieje mozliwosc to w jaki sposob
Jest ktos kto moze odpowiedziec na to pytanie?
PS: na poczatku do głowy przychodził mi taki pomysł aby w jakis sposob podlaczyc "odbiornik" internetu od dostawcy do routera, ale jest to chyba nie wykonalne ;P. Nie doczytalem jeszcze, ale mozliwe, zeby tym "odbiornikiem" byl, u ktorego s z dostawcow router, taki na postawienie na parapecie z osobnym zasilaniem i wlan?
Napisano 05 wrzesień 2010, 11:07
To jeszcze dopiszę, że są routery z wbudowanym modemem GSM/UMTS do których możesz po prostu sobie włożyć kartę SIM - zawsze to jedna rzecz mniej do sprawdzenia jak coś nie działa
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »