Witam,
zrobiłem stronę opartą na html - KLIK - Kodowanie i grafika robiona przeze mnie. To jest tak jakby taki Blog, portfolio (coś w tym stylu) o mnie i o mojej ofercie. Strona nie jest zbyt ładna, ale to dopiero początek mojego kodowania stron, bo przerabiac coś tam umiem i ogarniam gotowe skrypty jak np. phpbb, phpbb by przemo czy Webspell. Zapraszam do oceniania. Za jakiś czas mam to nadzieję ją zmienic i zakodowac w HTML+CSS.
Strona 1 z 1
[www] Moja strona w HTML
Napisano 06 wrzesień 2010, 19:43
^ Podasz jakąś ciekawą ? Oraz jeśli można kod, bo nie osobiście przyznam się, ale nie pamiętam wszystkich znaczników
Napisano 06 wrzesień 2010, 21:15
Dopóki nie opanujesz CSS, skorzystaj z tagu <font>. Możesz go dać po <body> i przed zakończeniem strony, czyli np.:
Powinno zadziałać na całej stronie.
<body> <font face="Tahoma"> Treść </font> </body>
Powinno zadziałać na całej stronie.
Gigabyte M52L-S3 | Athlon X2 5000+ | 4 GB DDR2 | Asus EN9800GT | Samsung 500 GB SATA II
Napisano 06 wrzesień 2010, 21:20
Nawet ładniejsza czcionka 
Ale w planach mam teraz zrobienie czegoś lepszego o wiele, bo tutaj zrobiłem proste menu z tabelki zamiast użyc znaczników <div> ...
Ale w planach mam teraz zrobienie czegoś lepszego o wiele, bo tutaj zrobiłem proste menu z tabelki zamiast użyc znaczników <div> ...
Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Dodaj odpowiedź