Witam mam starego laptopa z systemem windows me, problem polega na tym, że nie mogę znaleźć żadnego odtwarzacza audio do niego. co bym nie chciał instalować, krzyczy, że system jest za stary...Nie chcę robić formata, bo nie mam sterowników do niego.
Wgrany windows media player się wyłącza...Co radzicie ściągnąć i wgrać, aby odtwarzał audio/mp3 i filmy.
Strona 1 z 1
Laptop z systemem Windows ME i problem z płytami audio
Napisano 18 październik 2010, 14:08
OFFICIAL WEBSITE - www.waldemarkasta.pl KASTA TV - www.youtube.pl/13kasta
OFFICIAL MYSPACE - www.myspace.com/13kasta
FACEBOOK http://www.facebook....emar#!/KASTA.CO
OFFICIAL KSW www.konfrontacja.com
OFFICIAL BOOKING & INFO: info@knockout2000.com tel: +48 608 659 244
www.knockout2000.com
OFFICIAL MYSPACE - www.myspace.com/13kasta
FACEBOOK http://www.facebook....emar#!/KASTA.CO
OFFICIAL KSW www.konfrontacja.com
OFFICIAL BOOKING & INFO: info@knockout2000.com tel: +48 608 659 244
www.knockout2000.com
Napisano 18 październik 2010, 16:12
Użytkownik stary wyjadacz dnia 18 październik 2010, 14:08 napisał
Witam mam starego laptopa z systemem windows me, problem polega na tym, że nie mogę znaleźć żadnego odtwarzacza audio do niego. co bym nie chciał instalować, krzyczy, że system jest za stary...Nie chcę robić formata, bo nie mam sterowników do niego.
Wgrany windows media player się wyłącza...Co radzicie ściągnąć i wgrać, aby odtwarzał audio/mp3 i filmy.
Napisano 18 październik 2010, 16:21
VLC player
KMPlayer
...??
duzo tego
KMPlayer
...??
duzo tego
Napisano 18 październik 2010, 16:25
Witam!
Mogę zasugerować kilka propozycji:
1) najnowszy IrfanView 4.27 (+ zestaw wtyczek dostępnych na stronie www.irfanview.com)
Ponadto ze strony www.filehippo.com można pobrać programy:
2) JetAudio (w tej chwili nie pamiętam numeru wersji programu, ale gdyby zaistniała potrzeba mogę to sprawdzić dzisiaj około godziny 22.00)
3) VLC Media Player 0.86f
4) K-Lite Mega Codec Pack 1.70
Używam wszystkich tych programów na moim komputerze z Windows 98 SE. Zależnie od swoich oczekiwań proponuję wybrać różne z nich do odtwarzania określonych typów plików. Ja na przykład otwieram pliki *.mp3 IrfanemView, pliki *.mpg, o wyższej rozdzielczości, płyty DVD przy wykorzystaniu K-Lite Mega Codec Pack, VLC Media Player zaś to aplikacja, którą otwieram pliki *.mov.
Mam nadzieję, że dane te okażą się pomocne.
Mogę zasugerować kilka propozycji:
1) najnowszy IrfanView 4.27 (+ zestaw wtyczek dostępnych na stronie www.irfanview.com)
Ponadto ze strony www.filehippo.com można pobrać programy:
2) JetAudio (w tej chwili nie pamiętam numeru wersji programu, ale gdyby zaistniała potrzeba mogę to sprawdzić dzisiaj około godziny 22.00)
3) VLC Media Player 0.86f
4) K-Lite Mega Codec Pack 1.70
Używam wszystkich tych programów na moim komputerze z Windows 98 SE. Zależnie od swoich oczekiwań proponuję wybrać różne z nich do odtwarzania określonych typów plików. Ja na przykład otwieram pliki *.mp3 IrfanemView, pliki *.mpg, o wyższej rozdzielczości, płyty DVD przy wykorzystaniu K-Lite Mega Codec Pack, VLC Media Player zaś to aplikacja, którą otwieram pliki *.mov.
Mam nadzieję, że dane te okażą się pomocne.
Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Dodaj odpowiedź