Witam wszystkich!
Kupilem niedawno komputer Dell otiplex gx520. jest ta wersja troche uproszczona poniewaz nie posiada zainstalowanego zlacza AGP. mimo ze na plycie glownej znajduja sie miejsca na "nozki" do tego zlacza oraz w biosie informacje na temat (jest ono wylaczone). Chcialbym zainstalowac to zlacze poniewaz na karcie zintegrowanej komputer ma pewne problemy, chociaz by z moim monitorem(nie moze wejsc na odpowiednia dla niego rozdzielczosc). Szukalem w internecie zlacza AGP (kostki) ale nic z tego. na stronie producenta tez nic nie znalazlem. Macie moze jakies pomysly ? Moze znacie jakis sklep internetowy ktory oferuje takie drobiazgi do komputera? Powinienem pojsc z tym do technika komputerowego ? Mialem plyte glowna z ktorej moglbym wyciagnac to zlacze , jedak nie mam do tego odpowiedniego sprzętu... Oplaca mi sie z tym bawic ? Niechcial bym inwestowac pieniedzy w nowa plyte dlatego ze ta ktora jest jest wystarczajaca. prosze o odp
Strona 1 z 1
Montowanie złącza AGP
Napisano 17 styczeń 2011, 20:23
Użytkownik Mordechaj dnia 17 styczeń 2011, 13:28 napisał
Oplaca mi sie z tym bawic ? Niechcial bym inwestowac pieniedzy w nowa plyte dlatego ze ta ktora jest jest wystarczajaca. prosze o odp
To się nie opłaca i nie ma zadnej gwarancji że nawet po poprawnym wmontowaniu złacza płyta ruszy.
Bo życie jest jak szachy,albo bijesz konia albo posuwasz królową
Napisano 17 styczeń 2011, 21:56
to ze go tam nie ma to cos oznacza
pewno wzieli uniwersalnie jedno PCB, zeby kolejnego projektowac nie trzeba bylo
pewno wzieli uniwersalnie jedno PCB, zeby kolejnego projektowac nie trzeba bylo
Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »