Witam!!
Na wersji trailowej UleadVideoStudio 11 Plus utworzyłem gotowy materiał – plik .VSP.
Materiał ten został utworzony z klipów, które są na dysku twardym i na płycie CD. Czas trwania nagrania to ok. 2 godzin – niestety mam problem z przeniesieniem całości na płytę DVD – program podpowiada, że materiał zmieści się na płycie.
Po wybraniu zakładki Share – Create Disc pojawia się komunikat, czy chcę tworzyć Menu – jeśli, Tak to przechodzę dalej do kilku wersji Menu, jeśli Nie to można przejść dalej.
Na dole ekranu po prawej obok ramki z wyjaśnieniami, pojawia się ikonka pilota do TV, klikając na nią pojawia się duży pilot do TV z aktywnym klawiszem Play, na ekranie po prawej pojawia się komunikat, że należy materiał przed wypalaniem podejrzeć – niestety po wybraniu Play – nic się nie dzieje, ekran jest czarny.
Po wybraniu Back wracam do tworzenia Menu i tak dalej w kółko.
Gdzie jest błąd, że nie mogę wypalić płyty:
- za duży materiał – plik VSP ma tylko 1146 KB?
- czy cała biblioteka musi być na dysku twardym? – przecież nie woła mnie o wsunięcie płyty?
- czy muszą być jakieś szczególne kodeki lub biblioteki?
- czy może jest jakiś inny program, który wczyta plik VSP i utworzy plik do wypalenia płyty?
- do czego służy funkcja Make File? – program coś mieli, ale nie mogę na dysku odnaleźć żadnego nowo utworzonego pliku!
- mój komputer to: AMD Athlon II X3, 3.1 GHz, pamięć 2 GB, WIN7, 64-bit.
Pozdrawiam i proszę o pomoc!!
AGIO
Strona 1 z 1
ULEAD VIDEO STUDIO - nie nagrywa płyty
Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Dodaj odpowiedź