Właściwie to dopiero od dzisiaj praktycznie zauważyłem, że coś jest nie tak. Avast w prawym dolnym rogu był wyłączony, najechałem żeby sprawdzić, co jest, to zniknął, no i potem nie chciał się włączyć.
Podłączyłem jak zwykle telefon, tym razem mogłem przeglądać wszystko na nim, ale co minutę wyskakiwało mi (na raz) 10 komunikatów System Windows - brak dysku (System windows - brak dysku Exception Processing Message c0000013 Parameters 75b3f9c 4 75b3bf9c 75b3bf9c).
Po naciśnięciu ctrl+alt+del pojawia sie okno zabezpieczenia systemu windows z opcjami wylacz komputer, zablokuj uzytkownika, zmien haslo itd ale z 6 przyciskow tylko 1 - menedzer zadan - jest wylaczony, nie da sie go odpalic.
2 razy sciagalem hijacka i obie instalki po włączeniu uprzejmie zawiadamiają mnie ze musze sie skontaktowac z producentem aplikacji w celu weryfikacji, czy to jest prawidlowy pakiet instalatora windows.
gmer nie jest mi tez pomocny, jest instrukcja na forum jak go uzywac, ale zupelnie nie mam tych zakladek, ktore sa tam opisane (w ogole gdzie tam sa ustawienia? mam wersje 1.0.15.15572.
Do tego mam bezprzewodowy i wyczerpany limit, transfery internetowe odpadaja, ciągną się godzinami...
Na dodatek mój komputer
Jakiekolwiek wskazówki, instrukcje, co zrobić? Będę ogromnie wdzięczny za każdą próbę pomocy, bo jestem
PS. Po uruchomieniu zwykle włączało mi się około 6 programów typu Comrade, xfire, gg, hp i tak dalej. Dziś włączają się 3, reszty nie chce odpalić, i po włączeniu kompa naciskam opcję ,,nie wysyłaj" chyba z 8 razy, bo tylu programów nie włącza.

Logowanie »
Dodaj odpowiedź