Komputer Świat Ekspert - Forum: Problem Z kernel32.dll - Komputer Świat Ekspert - Forum

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Problem Z kernel32.dll Pomocy

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   southampton 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 5
  • Rejestracja: 17-marzec 11

Napisano 19 maj 2011, 10:49

Witam :biggrin: słuchajcie panowie mam mały problem dotyczący kernela32.dll, na samym starcie uruchamiania systemu windows xp, pojawia mi się jakiś error, dotyczy to skype. Program skype nie chce mi się uruchomic Dołączona grafika


bardzo prosze o pomoc



Failed to get proc address for SetDllDirectoryW (kernel32.dll) fatal error

Użytkownik southampton edytował ten post 19 maj 2011, 11:05

0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   sebastianp92 

  • Konto nieaktywne
  • PipPip
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 580
  • Rejestracja: 15-sierpień 08

Napisano 19 maj 2011, 16:18

Jak problem dotyczy Skype (tzn. nie uruchamia się) to najlepiej będzie go usunąć, ściągnąć najnowszą wersję i zainstalować w innej lokalizacji. Jak nie pomoże to zeskanuj komputer antywirusem. Ktoś coś robił na komputerze przed tym, jak pojawił się taki problem (np. ktoś coś instalował, modyfikował w systemie, ściągał -być może w ściągniętym pliku był wirus) ? Jeśli tak to spróbuj przywracania systemu i przywróć go do momentu, kiedy wszystko działało prawidłowo.

Użytkownik sebastianp92 edytował ten post 13 październik 2011, 19:28

0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   southampton 

  • Nowy Uczestnik
  • Grupa: Czytelnicy
  • Postów 5
  • Rejestracja: 17-marzec 11

Napisano 21 maj 2011, 12:55

Ja nawet już sformatowałem komputer, zainstalowałem nowego Skype i dalej nic. Przy uruchamianiu skype słychać tylko dźwięk problemu i skype nie chce się uruchomić, a błąd z Kernel32.dll już nie wyskakuje... Pobrałem nowego skype, i nic chce uruchomić i tylko slychać dźwięk problemu i nic więcej się nie dzieje

A by było wszystko jasne ten komputer tylko ja robię, ja instalowałem nawet w regist się bawiłem, instalowałem i od instalowaywałem sype i nic... nie wiem co jest grane
0

#0 Bot Reklamowy

  • Grupa: Reklama
Strona 1 z 1


Szybka odpowiedź

  

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych


Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox

wojtek0569  : (18 lipiec 2014 - 09:01) .
wojtek0569  : (06 lipiec 2014 - 18:21) Gorąco...
wojtek0569  : (17 czerwiec 2014 - 15:00) Proszę zaglądających o nie robienie bałaganu na forum! ;)
wojtek0569  : (17 czerwiec 2014 - 14:59) Dzisiaj znowu musiałem posprzątasz po spamerze.
wojtek0569  : (14 czerwiec 2014 - 10:19) Forum posprzątane z bieżącego spamu (14.06)
OldShaterhan  : (30 maj 2014 - 22:45) dobra, linki nie :D
OldShaterhan  : (30 maj 2014 - 22:45) [url="http://link.pl/"]URLe też[/url]
OldShaterhan  : (30 maj 2014 - 22:45) emotki w SB zaczęły działać? :o
OldShaterhan  : (30 maj 2014 - 22:45) Przydałoby się, ale trzeba by też Buszmena zaciągnąć do roboty... ;)
wojtek0569  : (30 maj 2014 - 22:35) I kwestia... czy sprzątamy dalej w starych tematach?
wojtek0569  : (30 maj 2014 - 22:34) @Old Zamknąłem jeden temat bo tam ciągle jest robiony spam w sygnach. Wchodzę co trzy dni i przeglądam wszystkie nowe posty i usuwam spam.
wojtek0569  : (30 maj 2014 - 21:49) Nie ;) No chyba że Oldowi. Zapadła jakaś decyzja w sprawie tych for i coś jest napisane w majowym KŚ a haw go nie mam o Old i Zielony na przekór nie chcieli mi powiedzieć :D
dawido90  : (28 maj 2014 - 15:33) zapał się kończy? :)
wojtek0569  : (27 maj 2014 - 14:38) Bo ja usuwam tylko nowy spam...
wojtek0569  : (27 maj 2014 - 14:37) @Old To mamy sprzatać dalej czy nie?
wojtek0569  : (27 maj 2014 - 14:32) Ludzie nie róbcie tyle spamu!
wojtek0569  : (23 maj 2014 - 19:34) Ah...
OldShaterhan  : (16 maj 2014 - 09:54) nie patrzałem na to
wojtek0569  : (13 maj 2014 - 14:25) @Old Usunąłem trochę dzisiejszego spamu
wojtek0569  : (12 maj 2014 - 14:14) I forum znów działa ;)
Rozszerz pole shoutboxa

DIGDIP