Cześć, mam pewien nietypowy problem. Mianowicie gdy kliknę prawy przycisk myszy kursor zaczyna mi wariować. Lata po całym ekranie, oba przyciski myszy wciskają się bez mojej kontroli. W dodatku co chwilę zamyka się bieżące okno (alt+f4). I dzieje się to tylko gdy naciskam PPM. Próbowałem klikać na kilku myszkach i nadal coś takiego się dzieje (po około minucie - dwóch wszystko przestaje wariować). Co dziwne gdy użyję mousepada i jego przyciski nic takiego się nie dzieje O_o. Macie jakieś pomysły?
Strona 1 z 1
Problemy z kursorem
Napisano 30 czerwiec 2011, 22:41
Myszka podłączona przez USB czy PS/2? Odpal dowolną dystrybucję Linuksa z płyty i sprawdź, czy problem jest ten sam. Wejdź do Menedżera Urządzeń (Panel Sterowania -> System -> Spzęt). Czy wyskoczył wykrzyknik/pytajnik przy urządzeniu? Zaktualizuj sterowniki do myszki. Sprawdź ustawienia USB.
Przygoda w Biurowej Dzielnicy - TODA :: Przyszłość sieci Webb i informatyzacja Polski
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Dodaj odpowiedź