Może ten temat był już wałkowany ale mam coraz mniej czasu żeby szukać więc Was ludziska proszę o pomoc. Sprawa jest dość poważna ponieważ mam na jutro naszykować prezentacje w pakiecie power point od tej prezentacji będzie zależała moja przyszłość w szkole. W/w program pobrałem z internetu, niestety bez klucza czy jest jakiś sposób żeby obejść ten klucz? i gdzie mam szukać?. Wiem że robię źle, ale nie posiadam takowego programu a jednorazowy wydatek rzędu kilkuset złotych mija się z celem.
skąd można pobrać klucz do Power pointa 2010?
Strona 1 z 1
Klucz do powerpoint 2010
#0 Bot Reklamowy
#0 Bot Reklamowy
Napisano 15 czerwiec 2011, 23:39
Skorzystaj z darmowej alternatywy:
OpenOffice.org Impress - całkowicie za darmo i dużo funkcji
Edytor prezentacji w przeglądarce - jeżeli nie chcesz nic ściągać
Prezentacje Google Docs - program od Google
Jeżeli masz Microsoft Office w systemie i użyłeś go tylko 10 razy, sprawdź, czy producent nie zapewnił 90-dniowego okresu próbnego. Powinna być taka opcja w Menu Start. Jeżeli już z niego skorzystałeś, pozostaje zakupić pakiet lub skorzystać z alternatywy. Piractwa nie wspieramy.
OpenOffice.org Impress - całkowicie za darmo i dużo funkcji
Edytor prezentacji w przeglądarce - jeżeli nie chcesz nic ściągać
Prezentacje Google Docs - program od Google
Jeżeli masz Microsoft Office w systemie i użyłeś go tylko 10 razy, sprawdź, czy producent nie zapewnił 90-dniowego okresu próbnego. Powinna być taka opcja w Menu Start. Jeżeli już z niego skorzystałeś, pozostaje zakupić pakiet lub skorzystać z alternatywy. Piractwa nie wspieramy.
Przygoda w Biurowej Dzielnicy - TODA :: Przyszłość sieci Webb i informatyzacja Polski
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
#0 Bot Reklamowy
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Temat jest zamknięty