Użytkownik Feliks96 edytował ten post 18 lipiec 2011, 20:49
Strona 1 z 1
Znikająca pamięć z partycji D
Napisano 18 lipiec 2011, 20:42
Siema jestem nowy więc nie jestem pewien czy jestem w dobrym temacie.Mój problem leży w tym że ciągle ubywa mi pamięci z partycji D Rano miałem 108 GB na wieczór zaglądam a jest 98 GB.Wirusa raczej niema bo skanowałem 5 razy.Używałem również taki program do oczyszczania błędów systemowych "CleanGP 4".Proszę o szybką pomoc dodam jeszcze że nie dawno samodzielnie utworzył mi się folder o nazwie "fb65a71c233c230c47be9428" I nie da go się usunąć.Zajęta pamięć w tej partycji wynosi 116GB a we właściwościach pokazuje 150GB cały jej rozmiar wynosi 251GB
Napisano 18 lipiec 2011, 21:19
Zainstaluj program Defraggler i zanalizuj partycję D. Skopiuj na forum listę największych plików.
Przygoda w Biurowej Dzielnicy - TODA :: Przyszłość sieci Webb i informatyzacja Polski
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
Napisano 19 lipiec 2011, 12:31
Wyłącz przywracanie systemu dla dysku D. Znajdź Panel Sterowania -> System -> Ochrona systemu. Możesz wyłączyć funkcję dla wybranych dysków i przejrzeć wszystkie punkty przywracania. Dobrymi programami do czyszczenia zbędnych plików, rejestru, punktów przywracania i autostartu są CCleaner i polski Odkurzacz.
Czy problem znikł? Jeżeli podejrzewasz wirusy, wygeneruj logi z OTL i wrzuć na forum.
Czy problem znikł? Jeżeli podejrzewasz wirusy, wygeneruj logi z OTL i wrzuć na forum.
Przygoda w Biurowej Dzielnicy - TODA :: Przyszłość sieci Webb i informatyzacja Polski
Napisano 19 lipiec 2011, 15:40
Użytkownik Ferrari dnia 19 lipiec 2011, 12:31 napisał
Wyłącz przywracanie systemu dla dysku D. Znajdź Panel Sterowania -> System -> Ochrona systemu. Możesz wyłączyć funkcję dla wybranych dysków i przejrzeć wszystkie punkty przywracania. Dobrymi programami do czyszczenia zbędnych plików, rejestru, punktów przywracania i autostartu są CCleaner i polski Odkurzacz.
Problem znikł dziękuje bardzo.A i czy od tego wyłączenia może się coś dziać i czy jakieś dane mogą zostać utracone?
Napisano 19 lipiec 2011, 17:50
Tu masz opis funkcji: Przywracanie systemu w Windows 7
Jeżeli na dysku D nie masz ważnych danych ani składników systemu Windows, możesz spokojnie wyłączyć przywracanie dla tego dysku. Jeżeli chcesz przyspieszyć system i zwiększyć miejsce na dysku, wyłącz przywracanie całkowicie.
Jeżeli na dysku D nie masz ważnych danych ani składników systemu Windows, możesz spokojnie wyłączyć przywracanie dla tego dysku. Jeżeli chcesz przyspieszyć system i zwiększyć miejsce na dysku, wyłącz przywracanie całkowicie.
Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Dodaj odpowiedź