Witam was, mam pewien problem który nurtuje mnie od dłuższego czasu. Od razu zaznaczam iż szukałem w google i nawet na tym forum odpowiedzi na mój problem jednakże nic co by go rozwiązywało nie znalazłem . . .
A problem jest taki :
Gdy wciskam alt + ctrl + delete wyskakuje mi error " Menadżer zadań został wyłączony przez administratora".
Sprawdzałem w system32 i mam tam taskmgr ,ale nawet tam się tego włączyć nie da wyskakuje ten sam error. Co więcej gdy chce wpisać cokolwiek w wierszu poleceń "uruchom" to wyskakuje mi wiadomość : "edycja rejestru została wyłączona przed administratora sieci". Nie mam pojęcia co zrobić,na pewno nic jako administrator nie wyłączałem ani nikt z otoczenia dostępu do komputera nie miał.
Co można zrobić aby to działało ?
Strona 1 z 1
Menadżer zadań oraz "uruchom" PROBLEM
Napisano 20 lipiec 2011, 18:17
Wirusy. Jaki masz program antywirusowy? Pobierz program OTL, wygeneruj i wklej logi.
Przygoda w Biurowej Dzielnicy - TODA :: Przyszłość sieci Webb i informatyzacja Polski
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Dodaj odpowiedź