Pochyła czcionka. Tak jak wyżej.
Napisano 30 lipiec 2011, 21:43
Nawet pisząc to mam tą inną czcionkę działa mi ona na: witrynach internetowych, gg, steam'ie itp.
Załączam zdjęci razem z tym:
http://imageshack.us.../czcionkaw.jpg/
Napisano 31 lipiec 2011, 00:37
Start -> Ustawienia -> Panel Sterowania -> Opcje internetowe -> Zaawansowane -> Resetuj
Jeżeli w IE jest dobrze, nie klikaj tego. Chrome, Steam i GG 10 korzystają z silnika WebKit. Wejdź do ustawień Chrome i sprawdź, czy są włączone opcje typu "użyj własnego arkusza CSS", "ustaw własny wygląd". Czy w innych aplikacjach ten problem też występuje? Gdziekolwiek w systemie? Pobierz OTL, zaznacz "Wszyscy użytkownicy", "część 64 bit", "infekcja LOP", "infekcja Purity" i naciśnij Skanuj. Zamieść wygenerowane logi na forum. Zobaczymy, co siedzi w systemie.
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
Napisano 31 lipiec 2011, 13:05
Może mi ktoś podać domyślne rodzaje czcionki w goglach chrome bo grzebałem i zmieniłem i teraz nie pamiętam jaka tam była, oraz nazwa normalnej czcionki w notatniku.
Użytkownik M3Fis70 edytował ten post 31 lipiec 2011, 13:25
Napisano 31 lipiec 2011, 19:19
There is a road to freedom. Its milestones are Obedience, Endeavor, Honesty, Order, Cleanliness, Sobriety, Truthfulness, Sacrifice, and love of the Fatherland.
Napisano 31 lipiec 2011, 23:32
1. Start -> Uruchom -> iexplore.exe -extoff - czy teraz wyświetla prawidłowo?
2. Otwórz Avasta i zaplanuj skanowanie podczas uruchamiania systemu. Uruchom ponownie komputer.
3. Uruchom komputer w trybie awaryjnym i sprawdź, czy problem występuje nadal.
4. Start -> Uruchom -> fonts. Sprawdź czcionki: Verdana, Arial, Times New Roman
5. Utwórz punkt przywracania systemu
6. Używałeś narzędzia Combofix? Miałeś wcześniej infekcje?
Napisano 01 sierpień 2011, 12:43
Combofixa używałem przed 3-4 czy 5 dniami, gdyż komp nie widział nowej nagrywarki nie pomógł z tym wtedy, ale komp przeleciał cały.
PKT.1 - Czcionka nadal pochyła.
PKT.2 - Raport (xP) zdam później.
PS.!. Mógłbyś mi może podać jakie czcionki są ustawione standardowo w Chrome od góry do dołu.
Użytkownik M3Fis70 edytował ten post 01 sierpień 2011, 12:52
Napisano 01 sierpień 2011, 18:19
Cytat
Nie używaj tego programu do rozwiązywania problemów sprzętowych
A jak zmienisz czcionki w Chrome na inne i wyłączysz kursywę, jest różnica? Jesteś pewny, że opcja "własny arkusz CSS" jest nieaktywna? Otwórz menedżer rozszerzeń albo menedżer zadań w Chrome (opcje dostępne z menu po prawej) i sprawdź, czy nie masz nieznanych dodatków. Jeżeli są takie, jakich nie znasz, podaj ich nazwy.
Jeszcze 1 rzecz: Start -> Ustawienia -> Panel Sterowania -> Ułatwienia dostępu -> jakie opcje są aktywne?
Napisano 07 sierpień 2011, 22:43
Własny arkusz CSS yyy a gdzie to?
A w menedżerze rozszerzeń jest to co am być nic więcej.
A co do czcionki:
[IMG=http://img810.imageshack.us/img810/8151/czcionka2.jpg][/IMG]
czcionka testowa jest normalna, ale to po lewej już nie...
EDIT: nie zauważyłem iż podaczas startowania się całego pulpitu i reszty procesów wystęuje komunikat:
Czcionka 'Arial' nie obsługuje stylu 'Regular'. w standardowym okienku jedyne co mogę zrobić to kliknąć 'ok'.
Użytkownik M3Fis70 edytował ten post 12 sierpień 2011, 11:25
Szybka odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Dodaj odpowiedź