Siema eniu mój procesor to intel celeron 2,9 Ghz 1 rdzeń trochę się przegrzewa i jest chyba mało na nim pasty którą niedlugo zakupie ale myślę też nad chłodzeniem podobno to by było dobre http://allegro.pl/ar...1744052278.html
nie wiem czy będzie pasować zasilacz mam słaby Hedy 350 W ale na celerona przecież wystarczy oprócz tego w kompie siedzi radeon 4650 H 1 gb, sata 300 gb , Geil dragon 2 kości po 1 gb
Dodam że komp dźwiga nieźle gothica 3 i wiedźmina 1 na full detalach i maksymalnej rozdzielczości
Strona 1 z 1
Chłodzenie co celeronka
Napisano 03 sierpień 2011, 13:06
Kluczowa sprawa - musisz sprawdzić pod jaką podstawkę masz procesor. Odpal CPU-Z i zobacz pole Package.

Moje PCty || last.fm || STOP gotowcom z Allegro! || Jak złożyć komputer?
Mnie tu już nie ma. Jak coś, to jestem na forum.cdaction.pl i forum.pclab.pl.
Napisano 03 sierpień 2011, 14:39
jak na ta czestotliwosc to pewno Celeron D na LGA775
no i nie jest on dwurdzeniowy
chlodzenie jak chcesz mozesz zmienic (to co podales bedzie pasowac), ale moim zdaniem wystarczy tylko pasta
no i nie jest on dwurdzeniowy
chlodzenie jak chcesz mozesz zmienic (to co podales bedzie pasowac), ale moim zdaniem wystarczy tylko pasta
Napisano 03 sierpień 2011, 15:01
Skąd ta pewność że pod LGA775? Przykładowo Celeron D 340 ma 2933MHz i jeden rdzeń, a jest pod podstawkę s478.

Napisano 03 sierpień 2011, 17:43
masz racje 
myslalem, ze Celerony D na socket 478 nie istnialy :P (za bardzo mi sie kojarzyly z Pentium D)
myslalem, ze Celerony D na socket 478 nie istnialy :P (za bardzo mi sie kojarzyly z Pentium D)
Napisano 05 sierpień 2011, 15:47
"Żółta" i "czerwona" nam dużo nie mówią. Jakie dokładnie masz temperatury?

Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »
Dodaj odpowiedź