Korzystam z klawiatury jak w temacie (MS NE 7000 - nota bene świetna klawiatura) jednak odkąd mam zainstalowane Windows 7 mam spore problemy. Bardzo fajną cechą tej klawiatury jest to że posiada ona na środku wbudowany scroll zoom (który świetnie sprawdzał się w przeglądarkach - w operze z której korzystam (jak i wszelkich innych), w pakiecie office, photoshop etc.). Co dziwne wszystkie inne klawisze funkcyjne działają bez problemu (kalkulator, przyciski do winampa przyciszanie, przygłaśnianie etc.) mam tylko problem z zoomem. Co ostatnio zauważyłem moja klawiatura nie jest rozpoznawana jako MS Wireless Natural Ergonomic Keybord 7000 tylko jako: "Microsoft USB Dual Reciver Wireless Keyboard (intelli Type Pro)"
Oczywiście mam oryginalnego Windows 7 professional ze wszstkimi aktualizajcami oraz najnowsze sterowniki MS do tej klawiatury - intelli point.
Proszę o pomoc - czy ktokolwiek miał podobny problem.
PS. Mój brat korzysta z podobnej klawiatury (identycznej tylko przewodowej) i nie ma takiego problemu.
Strona 1 z 1
MS Neutral Wireless Ergonomic Keyboard 7000 - problem w windows 7 Problem z rozpoznaniem klawiatury i działaniem niektórych fukncji.
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|

Logowanie »