Cytat
Post autorstwa Amayan-a z forum explode
W tym temacie postaram się przybliżyć możliwość nienadzorowanej instalacji programów. Mimo, ze można zainstalować dowolną ich ilość, nie polecam być zbyt mocno rozrzutnym, ponieważ ciągle wychodzą nowe wersje, albo też jakiś program może być mało użyteczny, instalujmy tylko programy które są nam niezbędne.
Czytaj dalej...
W tym temacie postaram się przybliżyć możliwość nienadzorowanej instalacji programów. Mimo, ze można zainstalować dowolną ich ilość, nie polecam być zbyt mocno rozrzutnym, ponieważ ciągle wychodzą nowe wersje, albo też jakiś program może być mało użyteczny, instalujmy tylko programy które są nam niezbędne.
Czytaj dalej...
Wszystko fajnie ale mnie trapi jedno, bo ja np. chciałbym mieć wszystko na innej partycji niż systemowa ale nie wiem dokładnie na której może D: może E: a może inna różnie to bywa dlatego chciałbym mieć możliwość wyboru dysku w instalatorze na którym zostaną zainstalowane wszystkie programy. Czy jest to możliwe ? Z tego co tam jest napisane wynika że tylko NSIS oferuje zbliżoną funkcję bo można sobie wybrać partycje ale jest to już decyzja nie odwołalna np. będzie na D: i tyle.

Logowanie »
Dodaj odpowiedź